7 redenen om voor Solid Talent te kiezen

Een nieuwe job? Alles staat of valt met de juiste werkplek. Wil je elke dag met plezier naar je werk? Hier lees je 7 redenen om voor Solid Talent te kiezen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe, toffe (!) uitdaging in een minstens even leuke werkomgeving? Dan is Solid Talent misschien wel de geknipte partner voor jou. Hier lees je 7 redenen om voor Solid Talent te kiezen!

1. Solid, your talent support!

De veelgeprezen werkwijze van Solid Talent gaat uit van talent, want werkelijk alles draait om en rond mensen en hun talent. Solid zorgt voor jou, en om dit te illustreren laten we graag collega’s Pieter en Jordy aan het woord.

Werkvoorbereider Pieter:

“Bij Solid Talent ben je echt geen nummer, maar eerder goede collega’s die met de neuzen in dezelfde richting staan. Solid luistert naar jouw plannen, problemen en toekomstvisie, en zoekt naar een passende win-winoplossing.”

Site Supervisor Jordy:

“Dankzij het vertrouwen van Solid Talent kan ik me ontplooien in mijn werk. Jonge profielen krijgen evenveel kansen om zich te bewijzen en als je deze met beide handen grijpt, kan je alles bereiken wat je maar wil.”

2.We want YOU to be a Solid member!

Bij Solid Talent kom je terecht in een familie. Als één blok nemen we jaarlijks deel aan tal van sportieve en andere evenementen, vaak ook voor het goede doel. De teamspirit zit, onder de slogan ‘one team’, dan ook helemaal goed.

De positieve werkomgeving bij Solid Talent heeft niet alleen een belangrijke invloed op jouw productiviteit, maar ook op het succes van het bedrijf waarvoor je werkt. Daarom staan onze collega’s en ons supportteam steeds klaar om al jouw vragen over payroll, fleet en boekhouding te beantwoorden… want iedereen heeft z’n eigen specialiteit.

3. Solid Talent laat je niet aan je lot over!

Solid Talent is een dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen. We streven steeds naar een langdurige relatie én vaste samenwerking met onze consultants. Daarom houden onze accountmanagers vinger aan de pols vanaf je eerste werkdag.

Je wordt niet aan je lot overgelaten, want contact staat centraal bij Solid Talent. Kort na opstart volgt een eerste telefoongesprek om te evalueren hoe je eerste week verlopen is. Na enkele maanden plannen we een eerste gesprek ter plaatse voor tussentijdse feedback.

Dankzij regelmatige bezoeken bouwen we samen een vertrouwensband op. Daarbij voorzien we ook graag iets extra voor onze werknemers: er gaat geen bezoekje voorbij zonder lekkernijen zoals snoepjes, chocolade of koffiekoeken!

4. Solid, jouw carrièrecoach

Bij Solid Talent werken we aan één gemeenschappelijk doel: projecten die ons samen doen groeien. Daarom is Solid een échte carrièrecoach voor zijn consultants. We geven onze medewerkers regelmatig de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Van algemene trainingen (technische opfrissing, veiligheidsondersteuning of nieuwe technologische trends) tot specifieke, individuele opleidingen in het kader van een bepaalde opdracht. Solid maakt het mogelijk!

“Solid luistert naar jouw plannen, problemen en toekomstvisie, en zoekt naar een passende win-winoplossing.”

5. Solid, your safety support

Solid Talent zet elke dag in op een veilige werkomgeving en het welzijn op de werkvloer. Veiligheid is dan ook één van de belangrijkste kernwaarden en daar is ieder lid van de Solid familie verantwoordelijk voor.

Ons VCA-certificaat is een statement waarmee we onszelf elke dag weer verplichten om een optimale veiligheid op de werkvloer te garanderen. We bieden interne opleidingen aan, bouwden controlesystemen uit voor werkplekinspecties en richtten zelfs een in-house safety team in.

6. Solid heeft het hart op de juiste plaats

Bij Solid Talent dragen we niet alleen onze werknemers, partners en klanten een warm hart toe, we zitten ook in met onze omgeving. Daarom nemen we vaak deel aan acties en evenementen voor het goede doel.

Naar jaarlijkse gewoonte stond Solid Talent eind mei bijvoorbeeld mee aan de start van de 1000 kilometer van Kom Op Tegen Kanker. Tess, Azidine, Yves, Viktor, Frederic, Gino, Jeremy, Johan, Tim, Ellen, Stijn en Frank hadden zo allemaal hun eigen redenen om de eindmeet te halen: een verloren vriend eren, een getroffen familielid steunen of een Solid-collega een hart onder de riem steken.

Vier dagen lang doorkruisten de renners België, met collega’s van Solid Talent langs de (figuurlijke) zijlijn. Het was een intense rit, want niet alleen de kilometers vormden een uitdaging. Het waren vooral de verhalen van mederenners, de solidariteit en de daarbij horende emoties die er een onvergetelijke ervaring van maakten.

Solid Talent behaalde met glans de finish line. Kortom: Solid Talent heeft het hart op de juiste plaats!

7. Collega’s weten waarom

Na een korte rondvraag binnen ons team kwamen nog enkele zaken opvallend vaak terug naar voren… Waarom onze medewerkers nu écht voor Solid Talent kiezen?

Vrijheid is één van de belangrijkste redenen waarom consultants voor Solid Talent kiezen. Vooral het gevoel je eigen ding te kunnen doen, zonder een baas die dagelijks op je vingers kijkt, is een groot voordeel.

Bovendien krijg je bij Solid Talent veel afwisselende projecten die je als starter de kans geven om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Die afwisseling is trouwens nog zo’n opvallend pluspunt. De consultants zijn het erover eens: elke dag is anders bij Solid Talent!

Heel wat consultants zijn verder ook zeer tevreden over de opvolging van Solid Talent. Zoals hierboven vermeld, zijn we ook steeds nauw betrokken bij de stand van zaken van een project om te verzekeren dat onze consultants zich goed voelen in hun job.

Solid streeft altijd naar een aangename en stimulerende werksfeer. Ga je aan de slag bij Solid Talent? Dan krijg je, afhankelijk van je functie, een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals een smartphone, een bedrijfswagen met tankkaart of een verplaatsingsvergoeding en maaltijdvergoeding.

Om feestelijk af te sluiten ook nog even dit: enkele consultants gaven aan dat Solid Talent een ‘uitstekende gastheer’ is tijdens events (lees: Solid Talent weet goede personeelsfeestjes te bouwen). Work hard, play hard!

Wil jij lid worden van de Solid Talent familie?

Ben je na het lezen van dit artikel helemaal overtuigd? Pas je binnen de filosofie en werkomgeving van Solid Talent? Contacteer ons om je carrièremogelijkheden te bespreken!

Neem ook eens een kijkje tussen onze vacatures. Er staat vast iets tussen voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons