Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Turnaround management

Even stilstaan om daarna verder te gaan

Tijd is een kostbaar goed

Soms moet je even stilstaan om daarna terug volop vooruit te kunnen gaan. Een shutdown en turnaround doe je nooit voor je plezier, maar het is wel nodig om je bedrijfsinstallaties beter te laten werken, te onderhouden en fouten te vermijden. Wij hebben bij Solid de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met shutdowns en turnarounds, en we nemen jouw project graag in handen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een succesvolle turnaround begint bij een extreem grondige voorbereiding. Als je installaties straks worden uitgeschakeld, kunnen we namelijk geen tijd verliezen. Tijdens de voorbereidingsfase besteden we veel aandacht aan studies, analyses, inschattingen en planningen zodat we daarna volgens duidelijke plannen en procedures kunnen werken.

Tijdens de voorbereidingsfase brengen we ook je projectteam samen. Dat doen we op basis van de specifieke technische eigenschappen van je project. We duiden tijdens deze fase ook een ervaren projectmanager aan die eerder al turnarounds tot een goed einde bracht. De projectmanager wordt jouw eerste aanspreekpunt tijdens het project.

Solid Turnarounds: snel, veilig en zonder verrassingen

Tijdens de uitvoering van de werken zelf houden onze projectmanagers en veiligheidsspecialisten de planning, het budget en de veiligheid van je project voortdurend in de gaten. Ze houden je ook continu op de hoogte. Ons team zorgt ervoor dat de installaties zo snel mogelijk, in alle veiligheid, weer kunnen opstarten.

Al onze Turnaround Management specialisten hebben ruime ervaring met turnarounds, en de meesten onder hen werkten al met elkaar samen. Onze turnaround consultants houden het hoofd koel in stresssituaties, zijn communicatief sterk en hebben een extreme drang om te slagen. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

 

Waarom Solid Talent?

Onze waarden

Wij houden van duidelijkheid. Jij ook? Top! Daarom houden we de lijntjes kort én persoonlijk. We luisteren graag en zijn flexibel met onze oplossingen.

Onze focus

Voor ons is het simpel. Bij Solid draait alles om het talent van onze consultants. We houden niet alleen rekening met wat onze consultants nu kunnen, maar ook met wat ze straks willen kunnen. We investeren continu en heel gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten, zowel op vlak van technische skills als algemene competenties.

Hoe werken we?

Kort op de bal, met je planning, budget en deadlines in gedachten. We volgen onze teams en klanten altijd nauw op. Zo weten we perfect wat er speelt en wat er gaat spelen, en kunnen we anticiperen op vragen van onze collega’s en klanten. Werkt wel prettig zo!

Belang van het team

Solid Talent is een familiaal bedrijf. We luisteren naar elkaar en we geven om elkaar. Ook om onze klanten! Niets is onbespreekbaar, alleen de deadlines voor jouw project.
Zoek je het perfecte team voor je project?

Het perfecte projectteam? Dat betekent voor ons een team dat volledig op elkaar is ingespeeld. Onze consultants werken vaak samen en ze hebben elk hun eigen expertise die we op het juiste moment samenbrengen.

Lees onze laatste publicaties

Download ons e-book

Over turnaround management kunnen we hele boeken schrijven. En dat hebben we dan ook gedaan! Een gebundeld, kort en krachtig overzicht van 15 jaar aan voortschrijdend inzicht. Helemaal voor jou. Download hier ons e-book over turnaround management.

Zoek je de juiste partner voor je project?

Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons