Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Over ons

Van project staffing naar totale ontzorging op maat

Samen aan de slag voor een positieve toekomst

Solid Talent bestaat inmiddels 16 jaar, en ons bedrijf bruist als nooit tevoren. Ons team telt momenteel 200 collega’s, en het is onze ambitie om ons team tegen 2025 vijf keer groter te maken. Hoe we dat gaan doen? Met een uitbreiding van onze diensten, een uitbreiding van onze sectoren, en de uitbreiding van onze kantoren in Vlaanderen en Nederland. Door regionaal te werken zullen we nóg dichter bij onze consultants en klanten kunnen zijn. Zo kunnen we nog beter aanvoelen wie wat nodig heeft, en zo kunnen we in de toekomst nog meer en betere matches maken tussen de behoeften van onze klanten en de talenten en ambities van onze consultants.

“Tijdens mijn contactmomenten met Solid voel ik de gemeende belangstelling voor wat ik doe. Ik voelde een sterke passie, interesse en oog voor mens en veiligheid. Wil je je talenten optimaal uitdragen bij opdrachtgevers? Dan raad ik je Solid van harte aan” – Gerry

“Een van de sterkste punten van Solid? De opportuniteiten zien, verder denken en erop inspelen.” -Ellen, Marketing Lead

Consultants
+ 0
Kantoren
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Goede doelen
+ 0
Kantoren
0
Zoek je een job die écht bij je past?

De perfecte job beloven kan iedereen. De perfecte job voor je vinden en ervoor zorgen dat je ook in de toekomst blijft groeien, dat is een ander paar mouwen. Toch is dat exact wat wij doen!  Zoek je een werkgever waar jouw persoonlijke ontwikkeling en -welzijn op de eerste plaats staan? Bij Solid Talent ben je geen nummer. Wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Lees onze verhalen

Waarom Solid?

Onze waarden

Wij houden van duidelijkheid. Jij ook? Top! Daarom houden we de lijntjes kort én persoonlijk. We luisteren graag en zijn flexibel met onze oplossingen.

Onze focus

Voor ons is het simpel. Bij Solid draait alles om het talent van onze consultants. We houden niet alleen rekening met wat onze consultants nu kunnen, maar ook met wat ze straks willen kunnen. We investeren continu en heel gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten, zowel op vlak van technische skills als algemene competenties.

Hoe werken we?

Kort op de bal, met je planning, budget en deadlines in gedachten. We volgen onze teams en klanten altijd nauw op. Zo weten we perfect wat er speelt en wat er gaat spelen, en kunnen we anticiperen op vragen van onze collega’s en klanten. Werkt wel prettig zo!

Belang van het team

Solid Talent is een familiaal bedrijf. We luisteren naar elkaar en we geven om elkaar. Ook om onze klanten! Niets is onbespreekbaar, alleen de deadlines voor jouw project.
Wij staan voor je klaar

Zoek je een uitdagende job in een warm team? Of heb je ondersteuning nodig bij een groot project dat op de planning staat? We helpen je graag! Geef ons een belletje zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contacteer ons