Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Maintenance Audit

Voor effectieve en beheersbare maintenance processen

Een systematische aanpak, volledige ontzorging

Heb je complexe technische installaties en heb je issues met de betrouwbaarheid ervan? Heb je vaak incidenten tijdens onderhoudsopdrachten, rework en daardoor ook onvoorziene kosten op je maintenance projecten? Onze experts helpen je graag met een analyse en optimalisatie van je onderhoudsstrategie zodat jij volop kunt concentreren op je dagdagelijkse activiteiten. We begeleiden je ook graag bij de implementatie en de opvolging van de gedefinieerde optimalisatieplannen.

Systematische analyse, helder stappenplan

Het onderhoud van technische installaties is cruciaal maar vaak niet eenvoudig in te richten. Daarom heeft het Maintenance Audit team van Solid een systematische maintenance audit ontwikkeld om het onderhoud van je installaties te optimaliseren. Onze maintenance audit start altijd met een zelfevaluatie door de klant en een onafhankelijke evaluatie door onze Solid-experten. Op basis van deze twee analyses stellen onze experts een GAP-analyse met actiepunten en business drivers op. Het resultaat hiervan is een actieplan met duidelijke business cases en waardedrivers zoals kostenbeheersing, veiligheid en kwaliteit. Op basis van dit actieplan kunnen vervolgens onderhoudsprojecten ingericht en geoptimaliseerd worden.

Geen dode letter

Een maintenance audit van Solid resulteert in een gestructureerd overzicht van de sterktes, zwaktes en het verbeterpotentieel van je onderhoudsstrategie, en een duidelijk stappenplan met concrete verbeteringen. Zo’n plan mag natuurlijk geen dode letter worden. Daarom ondersteunen onze experts je ook graag bij de implementatie van het stappenplan. Onze Maintenance experts zijn ervaren profielen die vaak samenwerken, actief kennisdelen en sterk communiceren. Ons team helpt je bij elke stap van de implementatie, zodat je onderhoudsstrategie ook écht in je organisatie landt.

Waarom Solid?

Onze waarden

Wij houden van duidelijkheid. Jij ook? Top! Daarom houden we de lijntjes kort én persoonlijk. We luisteren graag en zijn flexibel met onze oplossingen.

Onze focus

Voor ons is het simpel. Bij Solid draait alles om het talent van onze consultants. We houden niet alleen rekening met wat onze consultants nu kunnen, maar ook met wat ze straks willen kunnen. We investeren continu en heel gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten, zowel op vlak van technische skills als algemene competenties.

Hoe werken we?

Kort op de bal, met je planning, budget en deadlines in gedachten. We volgen onze teams en klanten altijd nauw op. Zo weten we perfect wat er speelt en wat er gaat spelen, en kunnen we anticiperen op vragen van onze collega’s en klanten. Werkt wel prettig zo!

Belang van het team

Solid Talent is een familiaal bedrijf. We luisteren naar elkaar en we geven om elkaar. Ook om onze klanten! Niets is onbespreekbaar, alleen de deadlines voor jouw project.
Zoek je het perfecte team voor je project?

Het perfecte projectteam? Dat betekent voor ons een team dat volledig op elkaar is ingespeeld. Onze consultants werken vaak samen en ze hebben elk hun eigen expertise die we op het juiste moment samenbrengen.

Lees onze laatste publicaties

Download E-Book

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Zoek je de juiste partner voor je project?

Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons