Diensten

Technische kennis en ervaring binnen handbereik

Kennis, oplossingen en advies op maat, dát is ons talent!

Het juiste talent op de juiste plaats maakt echt het verschil. Zoek jij een consultant met specifieke kennis en vaardigheden, een engineering team voor je volgende project of technisch advies op maat? Wij luisteren graag naar je wensen en we denken meteen een oplossing op maat uit. Iedere situatie is uniek, onze oplossingen dus ook.

Wij helpen je graag met

Project Staffing? Zeg maar gerust Solid Staffing, want met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, hebben wij een Solid neus voor talent ontwikkeld. We zoeken, vinden én ontwikkelen toptalenten voor ambitieuze projecten in België en Nederland.

Plan je een shutdown of een turnaround? Een constructie- of onderhoudsproject? We nemen je project volledig in handen en zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Wil je ’s avonds met een gerust hart naar bed, wetende dat je project in goede handen is? Dan zijn onze Solid Solutions iets voor jou!

We delen onze kennis graag om jou verder te helpen. Onze consultants zijn wandelende encyclopedieën als het gaat over kwaliteit, onderhoud, safety en constructies. Wil je snel betrouwbaar advies op maat? Ons Solid Advisory team staat voor je klaar!

Zoek je een partner voor je project?

Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons