Solid Talent_LR_Dag 3_6

Sectoren

Solid Talent is van alle markten thuis

Waar kunnen onze talenten een verschil maken?

In het begin hebben we ons bij Solid voornamelijk gefocust op de bouw en de industriële sector. Hier kwamen ingenieurs, designers, ontwerpers en andere techniekers goed van pas. Gaandeweg merkten we dat complexer wordende bedrijfsprocessen, wetgeving, automatisering en digitalisering, … de vraag naar gespecialiseerd talent deed stijgen. In verschillende sectoren. Niet alleen in de bouw en de industrie, maar ook in Life Sciences, Transport, Energie- en Logistiek.  Tijd dus om ons speelveld te verruimen om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Wanneer je ons de vraag stelt ‘in welke sectoren zijn jullie actief?’, antwoorden wij met ‘waar kunnen onze talenten voor jou een verschil maken?’. Want onze consultants zijn dan wel gespecialiseerd, maar Solid is vandaag van alle markten thuis.

Petrochemie & Metallurgie

In de Petrochemie en Metallurgie kan een gebrek aan talent om de juiste plaats catastrofale gevolgen hebben voor de bedrijfsprocessen, installaties, veiligheid, milieu, … Gelukkig hebben we bij Solid het juiste talent in huis én houden we wel van een uitdaging.

Challenge accepted!

Solid Talent - Staffing Solutions Advisory
Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Bouw & Infrastructuur

Vernieuwing, digitalisering en duurzaamheid vonden ook hun weg naar de Infrastructuur. Het resultaat? BIM (Building Information Modelling) en digitaal bouwen bepalen nu het nieuwe bouwen. Daar weten we bij Solid Talent alles van!

Life Sciences

Life Sciences draait helemaal rond onderzoek, nieuwe technologieën en oplossingen? Zeker, maar ook veiligheid, wetgeving, regels en protocollen is topprioriteit voor deze sector. Op zoek naar ondersteuning? Onze consultants helpen je graag.

Solid Talent - Staffing Solutions Advisory
Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Logistiek & Opslag

Producten die op tijd, volgens de juiste procedures en in de juiste hoeveelheid bij de klant geraken. Daar draait het om in Logistics & Storage. En als het nog even kan, het liefst verpakt in de nodige kwaliteit en service. Onze consultants ondersteunen je in het volledige traject van a naar b.

Energie

Nucleaire energie, hernieuwbare energie, aardolie, gas, batterijen, elektriciteit, distributie,… er is geen sector zo divers als de Energiesector. De enige constante? Veiligheid, zuinigheid en duurzaamheid. Want als de sector wil beantwoorden aan het energieverbruik van morgen, zal het een versnelling hoger moeten schakelen.

Solid Talent - Staffing Solutions Advisory
Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Transport

Transportation, een sector die voortdurend in beweging is. Hoe kan het anders en beter? Ook voor het milieu? Het antwoord lijkt ook voor Transportation steeds meer in nieuwe technologieën te liggen. Bij Solid Talent bouwen we graag mee aan het transport van morgen.

Zoek je een partner voor je project?

Ondersteuning nodig bij een groot project dat op de planning staat? Op zoek naar specifieke expertise of advies voor je bedrijf of project? Solid Talent helpt je graag! Ontdek hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Contacteer ons