Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Tank management

Wanneer veiligheid voorop staat

Tank Management is all about safety

Het juiste talent op de juiste plaats… dat komt in alle sectoren van pas, maar is bij tank management zo mogelijk nóg belangrijker. Ons Tank Management team heeft ervaring met de constructie van nieuwe tankparken, onderhoud en turnarounds van tank terminals en audits van proces- en veiligheidssystemen. Onze professionals beschikken over de nodige expertise rond brandveiligheid, onderhoud en de opbouw van tank terminals.

Voorbereiding, constructie en onderhoud

Tank terminals bevatten vaak grote hoeveelheden gevaarlijke en brandbare vloeistoffen op een beperkt oppervlak. Het minste euvel kan al snel rampzalig worden. Daarom hechten onze Tank Management teams zoveel belang aan een goede voorbereiding, een kwalitatieve constructie en een top-notch onderhoud van je tank terminal.

Onze Tank Management projecten worden altijd uitgevoerd door experts die goed op elkaar zijn ingespeeld. Onze projectmanagers en veiligheidsspecialisten waken voortdurend over de veiligheid, de kwaliteit en de voortgang van je project. We doen er alles aan om je project veilig, op tijd en binnen budget op te leveren.

Veilig en efficiënt

We starten altijd met een onderzoeks- en voorbereidingsfase. Daarin zetten we de grote lijnen van de werken of het onderhoud uit. Op basis hiervan stellen we ons team van experts samen. Zij bepalen vervolgens zorgvuldig de veiligheidsrichtlijnen en we definiëren het budget en de planning.

Na de voorbereidingsfase volgen de eigenlijke constructiewerken, onderhoudswerken, shutdown en/of turnaround. Om de veiligheid en kwaliteit te garanderen, voeren we tijdens de werken voortdurend controles uit. We houden je ook voortdurend op de hoogte over de status van je project.

Waarom Solid Talent?

Onze waarden

Wij houden van duidelijkheid. Jij ook? Top! Daarom houden we de lijntjes kort én persoonlijk. We luisteren graag en zijn flexibel met onze oplossingen.

Onze focus

Voor ons is het simpel. Bij Solid draait alles om het talent van onze consultants. We houden niet alleen rekening met wat onze consultants nu kunnen, maar ook met wat ze straks willen kunnen. We investeren continu en heel gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten, zowel op vlak van technische skills als algemene competenties.

Hoe werken we?

Kort op de bal, met je planning, budget en deadlines in gedachten. We volgen onze teams en klanten altijd nauw op. Zo weten we perfect wat er speelt en wat er gaat spelen, en kunnen we anticiperen op vragen van onze collega’s en klanten. Werkt wel prettig zo!

Belang van het team

Solid Talent is een familiaal bedrijf. We luisteren naar elkaar en we geven om elkaar. Ook om onze klanten! Niets is onbespreekbaar, alleen de deadlines voor jouw project.
Zoek je het perfecte team voor je project?

Het perfecte projectteam? Dat betekent voor ons een team dat volledig op elkaar is ingespeeld. Onze consultants werken vaak samen en ze hebben elk hun eigen expertise die we op het juiste moment samenbrengen.

Lees onze laatste publicaties

Download ons e-book

Over Tank Management kunnen we hele boeken schrijven. En dat hebben we dan ook gedaan! Een gebundeld, kort en krachtig overzicht van 15 jaar aan voortschrijdend inzicht. Helemaal voor jou. Download hier ons e-book over tank management.

Zoek je de juiste partner voor je project?

Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons