Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Construction management

Veilig, op tijd en binnen budget. We make it happen!

Een constructieteam waar je op kan bouwen

Een nieuw kantoor of een uitbreiding van je productiesite? Een complex bouwproject doe je niet in een-twee-drie. Toch komen we met ons Construction Management Team aardig in de buurt.

Onze ontwerpers, ingenieurs, veiligheidsspecialisten, technische talenten en Construction Managers zijn perfect op elkaar ingespeeld. Ze weten ook precies wie wanneer waar wat moet doen om jouw project veilig, op tijd en binnen budget op te leveren.

Solid Construction Management

Op basis van de technische details en deadlines van je bouwproject stellen we een Construction Management team voor je samen. De Construction Manager van dit team zorgt voor een duidelijke planning en budget, en hij of zij wordt tijdens het project je primaire aanspreekpunt.

Onze Construction Manager bewaart het overzicht, coördineert alle betrokken partijen en zorgt er samen met het team voor dat je project veilig, tijdig, binnen budget en volgens de afgesproken kwaliteitseisen wordt opgeleverd. Hij of zij houdt je nauwgezet op de hoogte van de voortgang van je project. Wij nemen zowel de organisatie als de uitvoerende taken op ons zodat jij je 100% kunt concentreren op je core business.

Hoe gaan we te werk

Onze Construction Management teams werken in twee fases. In de pre-constructiefase stellen we de ontwerpen, analyses, richtlijnen, plannen en het budget voor het project op. We stellen ook het Construction Management team samen uit onze pool van talenten. Deze consultants werken vaak samen en zijn dus goed op elkaar ingespeeld.

De constructiefase start met een kick-off meeting zodat we alle zaken uit de voorbereidingsfase kunnen overlopen en iedereen zijn of haar verantwoordelijkheden kent. Onder begeleiding van onze Construction Manager gaat ons team vervolgens voor jullie aan de slag. We controleren voortdurend de kwaliteit en veiligheid van het project.

Waarom Solid?

Onze waarden

Wij houden van duidelijkheid. Jij ook? Top! Daarom houden we de lijntjes kort én persoonlijk. We luisteren graag en zijn flexibel met onze oplossingen.

Onze focus

Voor ons is het simpel. Bij Solid draait alles om het talent van onze consultants. We houden niet alleen rekening met wat onze consultants nu kunnen, maar ook met wat ze straks willen kunnen. We investeren continu en heel gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten, zowel op vlak van technische skills als algemene competenties.

Hoe werken we?

Kort op de bal, met je planning, budget en deadlines in gedachten. We volgen onze teams en klanten altijd nauw op. Zo weten we perfect wat er speelt en wat er gaat spelen, en kunnen we anticiperen op vragen van onze collega’s en klanten. Werkt wel prettig zo!

Belang van het team

Solid Talent is een familiaal bedrijf. We luisteren naar elkaar en we geven om elkaar. Ook om onze klanten! Niets is onbespreekbaar, alleen de deadlines voor jouw project.
Zoek je het perfecte team voor je project?

Het perfecte projectteam? Dat betekent voor ons een team dat volledig op elkaar is ingespeeld. Onze consultants werken vaak samen en ze hebben elk hun eigen expertise die we op het juiste moment samenbrengen.

Lees onze laatste publicaties

Download ons e-book

Over Construction Management kunnen we hele boeken schrijven. En dat hebben we dan ook gedaan! Een gebundeld, kort en krachtig overzicht van 15 jaar aan voortschrijdend inzicht. Helemaal voor jou. Download hier ons e-book over construction management.

Zoek je de juiste partner voor je project?

Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons