Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Safety Audit & Consulting

Voorkomen is beter dan genezen

Veilig, veiliger, Solid.

Wij hebben bij Solid een ervaren Safety Team dat zich elke dag bezighoudt met veiligheid op het werk. Bovendien beschikken zowel onze consultants als onze internen over een VCA-certificaat. We zijn als bedrijf ook VCA** gecertifieerd. Dat illustreert hoeveel belang we hechten aan veiligheid en welzijn op het werk. Wij delen onze kennis en ervaring ook vaak via Safety Audits bij onze klanten. Heb jij vragen over Safety op het werk of wil je je certificeren? Let’s talk!

Solid Safety Audit

Bij een Safety Audit door Solid Talent gaan onze safety experts na hoe veilig jouw bedrijf écht is. We bekijken de machines, installaties en de uitrusting van je personeel, en belangrijke details zoals brandblussers, signalisatie, symbolen, enzovoort. We identificeren pijnpunten, risico’s en acties waarmee we problemen kunnen voorkomen en verhelpen. Een Solid Safety Audit is vaak confronterend maar altijd positief kritisch. We geven eerlijk en onafhankelijk onze mening en aanbevelingen om je bedrijf veiliger te maken en je mensen optimaal te beschermen.

Solid Safety in 3 stappen

Een Safety Audit bestaat uit 3 of 4 fases. We beginnen met een voorbereiding waarin we onze safety tests definiëren en beschrijven in een Safety Audit Plan. Tijdens de audit werken we als een vlieg op de muur: we zijn alomtegenwoordig maar je merkt er niets van. We bestuderen je veiligheidsprocedures, observeren de werkomstandigheden en luisteren naar input van je medewerkers. We noteren onze bevindingen in een rapport met concreet advies en een stappenplan waarmee je meteen aan de slag kan. Indien gewenst helpen we je ook bij de implementatie van het stappenplan uit ons adviesrapport.

Waarom Solid?

Onze waarden

Wij houden van duidelijkheid. Jij ook? Top! Daarom houden we de lijntjes kort én persoonlijk. We luisteren graag en zijn flexibel met onze oplossingen.

Onze focus

Voor ons is het simpel. Bij Solid draait alles om het talent van onze consultants. We houden niet alleen rekening met wat onze consultants nu kunnen, maar ook met wat ze straks willen kunnen. We investeren continu en heel gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten, zowel op vlak van technische skills als algemene competenties.

Hoe werken we?

Kort op de bal, met je planning, budget en deadlines in gedachten. We volgen onze teams en klanten altijd nauw op. Zo weten we perfect wat er speelt en wat er gaat spelen, en kunnen we anticiperen op vragen van onze collega’s en klanten. Werkt wel prettig zo!

Belang van het team

Solid Talent is een familiaal bedrijf. We luisteren naar elkaar en we geven om elkaar. Ook om onze klanten! Niets is onbespreekbaar, alleen de deadlines voor jouw project.
Zoek je het perfecte team voor je project?

Het perfecte projectteam? Dat betekent voor ons een team dat volledig op elkaar is ingespeeld. Onze consultants werken vaak samen en ze hebben elk hun eigen expertise die we op het juiste moment samenbrengen.

Lees onze laatste publicaties

Download E-Book

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Zoek je de juiste partner voor je project?

Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons