Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Ontwerp- en tekenbureau

Efficiënte ondersteuning van technische projecten

Een eigen ontwerp- en tekenteam

In oktober 2021 nam Solid Talent nv de activiteiten van het West-Vlaamse ontwerp- en tekenbureau Venneman bv over. Deze kennisinjectie vormde de start van de uitbouw van een eigen ontwerp- en tekenafdeling binnen Solid Talent. Dankzij dit nieuwe interne team kunnen we u voortaan nog sneller en beter helpen bij de voorbereiding, opvolging en de indienstname van uw projecten.

Van tekenwerk tot werfopvolging

Onze ontwerp- en tekenafdeling is gespecialiseerd in het verlenen van technische assistentie bij de voorbereiding, uitvoering en oplevering van uw projecten. Wij ontzorgen u graag met uw ontwerp- en studieopdrachten, 2D en 3D tekenwerk, het updaten of as-built brengen van tekeningen, werfopvolging, technische coördinatie, werkvoorbereiding, indienstname en technische berekeningen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Onze ontwerp- en tekenspecialisten hebben meer dan 20 jaar hands-on ervaring met uiteenlopende technische opdrachten. Wij werken bij Solid Talent op kantoor, maar we werken ook graag bij u op kantoor, voor kortere of langere opdrachten.

Wij hebben grondige kennis van o.a.  Autocad, Schemacad-steps, Pidcadsteps, Catia, Eplan, autocad electrical en Microstation. Indien gewenst werken wij ook graag met andere tekenpakketten.

Waarom Solid?

Onze waarden

Wij houden van duidelijkheid. Jij ook? Top! Daarom houden we de lijntjes kort én persoonlijk. We luisteren graag en zijn flexibel met onze oplossingen.

Onze focus

Voor ons is het simpel. Bij Solid draait alles om het talent van onze consultants. We houden niet alleen rekening met wat onze consultants nu kunnen, maar ook met wat ze straks willen kunnen. We investeren continu en heel gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten, zowel op vlak van technische skills als algemene competenties.

Hoe werken we?

Kort op de bal, met je planning, budget en deadlines in gedachten. We volgen onze teams en klanten altijd nauw op. Zo weten we perfect wat er speelt en wat er gaat spelen, en kunnen we anticiperen op vragen van onze collega’s en klanten. Werkt wel prettig zo!

Belang van het team

Solid Talent is een familiaal bedrijf. We luisteren naar elkaar en we geven om elkaar. Ook om onze klanten! Niets is onbespreekbaar, alleen de deadlines voor jouw project.
Zoek je het perfecte tekenteam voor je project?

Het perfecte tekenteam? Dat betekent voor ons een team dat volledig op elkaar is ingespeeld. Onze ontwerp- en tekentalenten werken al meer dan 20 jaar samen, en ze hebben elk hun eigen expertise die we op het juiste moment samenbrengen.

Lees onze recente publicaties

Download ons e-book

Over Ontwerp- en Tekenwerk kunnen we hele boeken schrijven. En dat hebben we dan ook gedaan! Een gebundeld, kort en krachtig overzicht van 20 jaar aan voortschrijdend inzicht. Helemaal voor jou. Download hier ons e-book over Ontwerp- en Tekenwerk.

Zoek je consultants voor je project?

Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons