Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Expertises​

Rock Solid experts in R&D, QESH, constructie, onderhoud en meer

Een sterke focus op een beperkt aantal vakgebieden

Bij Solid Talent draait alles om de ontwikkeling van onze talenten en hoe we daarmee dagelijks meerwaarde creëren voor onze klanten. Daarom kiezen we bewust de vakgebieden waarin we ons specialiseren. Want hoe meer focus, hoe sterker de vakkennis van onze consultants, auditors en solution teams, en hoe groter onze toegevoegde waarde. Hieronder vind je de 6 vakgebieden waarin we ons specialiseren.

Engineering & Design

Hoe kan het beter, sneller en vooral: efficiënter? Zeker wat tijd, kosten en middelen betreft. Onze experts in Engineering & Design nemen jouw bedrijfsprocessen en de werking ervan onder de loep en optimaliseren waar het kan.

Solid Talent - Staffing Solutions Advisory
Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Construction

Sterke ambities vertalen zich vaak in uitdagende constructie projecten met strakke deadlines. Combineer dit met strenge kwaliteits- en veiligheidseisen en je hebt een complex project. Onze construction consultants helpen je graag van a tot z.

Project Management & Support

Achter elke succesvolle technische expert, staat een team waarop die kan bouwen. Onze talenten in Project Management & Support nemen met plezier de organisatie, planning, opvolging en het budget van je projecten in handen.

Solid Talent - Staffing Solutions Advisory
Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Research & Development

Wij houden van innovatie en de doelgerichte optimalisatie van processen, producten en diensten. Onze R&D specialisten onderzoeken voortdurend nieuwe oplossingen en technologieën zodat jouw projecten en ideeën maximale slaagkansen hebben.

Maintenance

Het onderhoud van je installaties komt nooit gelegen, maar is wel cruciaal om onvoorziene kosten te vermijden. Onze onderhoudsexperts voorkomen fouten en zorgen ervoor dat je installaties getest en gevalideerd zijn en blijven.

Solid Talent - Staffing Solutions Advisory
Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

QESH

Heb je vragen rond de kwaliteit en veiligheid van je diensten en projecten, of de impact ervan op het milieu en de gezondheid van je medewerkers en klanten? Onze QESH-consultants helpen je van audit tot strategie en de optimalisatie van je procedures.

Zoek je de juiste partner voor je project?

Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer ons