Solid Talent neemt activiteiten ontwerp- en tekenbureau Venneman over

Mooi nieuws! Solid Talent verwelkomt ontwerp- en tekenbureau Venneman bv in de groep. Lees er hier meer over!

Persbericht

Antwerpen, 14-10-2021. Solid Talent nv, het consultancybureau met technische specialisten op het gebied van energie, petrochemie, metallurgie, bouw en infra, life sciences, logistiek, opslag en transport, neemt de activiteiten van het West-Vlaamse ontwerp- en tekenbureau Venneman bv over. Met deze overname breidt Solid Talent haar dienstenaanbod verder uit in Vlaanderen en Nederland.

“Solid Talent heeft zich de afgelopen 15 jaar vooral als project staffing kantoor geprofileerd. Sinds een jaar bieden we ook oplossingen aan voor construction, tank en turnaround management, en audits en adviesopdrachten gericht op onderhoud en veiligheid alsook de optimalisatie van vastgoedpatrimonia”, aldus Stijn Caels, oprichter en bestuurder van Solid Talent.” Met de overname van de activiteiten van Venneman krijgen we meer dan 2 decennia kennis en ervaring op het gebied van teken- en designwerk, werfopvolging, technische coördinatie en werkvoorbereiding in de elektrische, piping, bouw en mechanische sector aan boord. Hierdoor kunnen we ons aanbod van oplossingen, audits en adviesopdrachten verder vormgeven. Via onze regionale kantoren in Antwerpen, Gent, Breda en Maastricht kunnen we nu een eigen teken- en ontwerpbureau binnen Solid Talent ontwikkelen.”

“Solid Talent en Venneman delen dezelfde passie voor ondernemen en techniek, en we werken in gelijkaardige sectoren. Onze kennis, ervaring, dienstenaanbod en klantenbestand zijn complementair”, vertelt Miguel Venneman, oprichter en bestuurder van Venneman bv. “Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer klanten te kunnen helpen. De vraag was de afgelopen tijd vaak groter dan onze werkcapaciteit. Stijn en ik delen dezelfde ambities: een mooie groei van onze tekenafdeling binnen Solid Talent met meer tevreden klanten tot gevolg.”

Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht en de ambitieuze toekomstplannen van Solid Talent kunt u steeds contact opnemen met Stijn Caels, oprichter en bestuurder van Solid Talent nv: stijn@solid-talent.be of +32 3 540 55 40.

“Met de overname van de activiteiten van Venneman bv kunnen we ons aanbod van oplossingen, audits en adviesopdrachten verder vormgeven. Via onze regionale kantoren in Antwerpen, Gent, Breda en Maastricht kunnen we nu een eigen teken- en ontwerpbureau binnen Solid Talent ontwikkelen. – Stijn Caels, oprichter en bestuurder van Solid Talent nv

“Stijn en ik delen dezelfde ambities: een mooie groei van onze teken- en ontwerpafdeling binnen Solid Talent.” – Miguel Venneman, oprichter en bestuurder van Venneman bv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons