Solid Talent spotte véél talent op het BCF Career Event. Was jij erbij?

Op 14 november 2019 stond Solid Talent op het BCF Career Event in Gent, waar we heel wat nieuw talent en interessante bedrijven ontmoetten. Was jij er ook?

Op 14 november trok Solid Talent naar het BCF Career Event in Gent, de grootste carrièrebeurs in België voor Life Sciences. De jobbeurs richt zich niet alleen op schoolverlaters, maar ook op tal van profielen binnen de sector.

Dé ‘place to be’ dus om talent en interessante bedrijven te ontmoeten! Dit keer verwelkomden we bezoekers aan onze stand met nieuwe vacatures en een Jenga-uitdaging van formaat.

Daarnaast deelden we tijdens onze sessie ‘Tips for your cv’ enkele interessante insights voor een succesvol cv.

Dit was het BCF Career Event 2019 van Solid Talent!

Junior of senior? De persoon staat centraal.

Het ijs breken? Dat deden we met een leuke uitdaging voor bezoekers. Onze gigantische Jenga-toren trok dit jaar zeker de nodige aandacht!

We kregen verschillende profielen over de vloer: van juniors tot seniors, van salesprofielen tot proces- en productie-ingenieurs. Het viel op dat zij steeds meer belang hechten aan een werkgever die naar hen als persoon kijkt.

Ze gaan vaker op zoek naar wat werkgevers, naast een job, nog meer kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan opleidingsmogelijkheden, groeikansen, ondersteuning of een werkgever die achter een idee staat en zich engageert.

Right up our alley! Ben jij ook op zoek naar een werkgever die meebouwt aan je carrière? Hier lees je 7 redenen om voor Solid Talent te kiezen.

Solid Talent: carrièrecoach voor talent

Solid Talent is een onvervalste carrièrecoach. Onze collega’s stonden tijdens de beurs dan ook paraat met een eigen stand om werkzoekenden te helpen met al hun vragen. Verder gaven we ook een presentatie met tips om een effectief cv op te stellen. Belangrijk!

Onze gouden tip? “Before anything else, preparation is the key to success.” Voorbereiding is het halve werk, dus zorg voor structuur en organisatie!

Deze editie van het BCF Career Event was alvast weer een succes! Kon je er niet bij zijn en heb je onze cv- en carrièretips gemist? Geen zorgen! Beurs of geen beurs, wij helpen je graag!

Ook aan de slag bij Solid Talent?

Ben jij actief in de Life Sciences en/of wil je graag aan de slag in deze sector? Contacteer ons om je carrièremogelijkheden te bespreken en bekijk ook zeker onze vacatures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons