Solid Talent behaalt VCA**

Met veel trots melden wij u dat Solid Talent nv een VCA**- certificaat heeft behaald !

Met veel trots melden wij u dat Solid Talent nv een VCA**- certificaat heeft behaald !

Het creëren en handhaven van een veilig, gezond en milieuverantwoord werkklimaat zijn voor Solid Talent nv belangrijke doelstellingen, daarom hebben wij besloten om een stap verder te gaan en voor een VCA** – certificaat te gaan. Dankzij de grote inspanningen van ons safety team zijn we hier in geslaagd.

Alle medewerkers worden geacht de regels en afspraken hieraan verbonden steeds actief te kennen en te implementeren en zo nodig te verbeteren. Om dit te bereiken stellen wij uiteraard de nodige middelen ter beschikking.

Onze consultants zijn actief betrokken bij de risicoanalyses en veiligheidsprocedures, hierdoor engageren zij zich tot het verder uitwerken van het veiligheidsbeleid.

Het VCA** – certificaat betekent een grote stap in de groei van Solid Talent en op deze manier willen we onderstrepen dat veiligheid, gezondheid en milieu onze allerhoogste prioriteit is!

Mocht u vragen hebben over ons VGM – beleid, kan u steeds contact opnemen met Leslie Van Roey (leslie@solid-talent.be / 03.5405540) of Filip De Ryck (filip@solid-talent.be / 09.2650210)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons