Ken je de lease fiets al? Solid Talent wel!

De laatste weken kan je niet om de heisa rond bedrijfswagens heen, hoog tijd dus om de positieve invloed van fietsen in de kijker te zetten!

solid-talent-fietslease

De laatste weken kan je niet om de heisa rond bedrijfswagens heen, hoog tijd dus om de positieve invloed van fietsen in de kijker te zetten! Onze wegen zijn dicht geslipt tijdens de spitsuren (en zelfs buiten in bepaalde delen), dus voor velen zou de leasefiets wel eens de oplossing kunnen zijn. Goed nieuws voor alle werknemers van Solid Talent, bij ons kan je al sinds deze zomer instappen in het fietsleaseplan.

Het grootste voordeel is dat het een gezond alternatief is voor koning auto. Je krijgt een fiscale vrijstelling van het voordeel alle aard (wanneer gebruikt voor woon-werkverkeer), zelfs wanneer het in combinatie wordt gebruikt met de bedrijfswagen. Dit voordeel geldt voor alle soorten fietsen: stadsfiets, racefiets, bakfiets, e-bike en highspeedbike, plooifiets, … Bijkomend worden bedrijfsfietsen niet onderworpen aan sociale bijdragen.

 

Je kan dus zelf kiezen welke fiets bij jou past, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wanneer je deze gebruikt. Moet je op bepaalde dagen geen kinderen afzetten en is het geen rotweer? Dan neem je toch snel de fiets …  zo veel voordelen!

Nog niet overtuigd?

  • Er wordt ook pechverhelping voorzien door VAB. Ben je ergens gestrand, kan je nu ook Touring bellen voor een depannage van jouw elektrische fiets.
  • Fietsen is gezond, je beweegt, je bent in de buitenlucht en bent meer ontspannen, want je vermijdt de filestress.
  • De fietsinfrastructuur evolueert, de overheid is actief aan het inzetten op betere fietswegen, fiets-o-strades en betere verbindingen tussen de steden.
  • Fietsers zijn gemiddeld 4 kg slanker dan automobilisten (bron: Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek)
  • Voor mensen die meer dan 10 kilometer woon-werkverkeer afleggen, is de e-bike een uitstekend alternatief voor de auto. Je geraakt waarschijnlijk sneller op je werk omdat je niet in de file staat. Je werkt aan je conditie, zonder dat je ervan gaat zweten. Win-win! Ten slotte komt de e-bike ook het milieu ten goede, aangezien hij nauwelijks CO2 of andere vervuilende stoffen uitstoot.

Kom je graag meer te weten over onze fietsleasing? Stuur snel een mail naar leslie@solid-talent.be

Meer tips over groener leven en werken vind je op onze eco pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons