2019 was een succesvol jaar voor Solid Talent. Op naar 2020!

De kerstcadeaus zijn uitgepakt, de feestmenu’s achter de kiezen en de vuurpijlen op. We hebben het nieuwe jaar alweer feestelijk ingezet en willen jou allereerst dan ook een...

De kerstcadeaus zijn uitgepakt, de feestmenu’s achter de kiezen en de vuurpijlen op. We hebben het nieuwe jaar alweer feestelijk ingezet en willen jou allereerst dan ook een Solid & Talented 2020 wensen!

Solid Talent heeft met 2019 een mooi, succesvol jaar achter de rug en ook 2020 ziet er alvast erg veelbelovend uit!

Stijn en Christophe, zaakvoerders en business partners bij Solid Talent, blikken terug op het afgelopen jaar en kijken enthousiast vooruit. Hoe we 2019 hebben ervaren? En wat onze plannen zijn voor 2020? Je leest het hier!

2019: een mooi groeitraject!

Stijn: “2019 was een mooi en succesvol jaar voor Solid Talent. We hebben sterk ingezet op enkele grote nieuwbouwprojecten in de havens van Vlaanderen en Nederland. Hiermee werd meteen de basis voor 2020 gelegd!

Verder zijn er zowel in de business units Bouw als Industrie heel wat nieuwe opdrachten gerealiseerd door bestaande en nieuwe collega’s. Solid Talent blijft dus groeien!”

Christophe: “In 2019 hebben we ook onze business unit Life Sciences verder uitgebreid. We waren ook aanwezig op het BCF Career Event in Gent, een beurs met een sterke focus op Life Sciences. Daar hebben we heel wat nieuw talent gespot.”

Stijn: “Klopt, bovendien heeft de business unit Life Sciences er met Hidde Borstlap ook een nieuwe, toegewijde accountmanager bijgekregen die er in 2020 volledig voor zal gaan.”

Christophe: “Daar ben ik zeker van! We hebben het afgelopen jaar niet alleen gefocust op uitbreiding in de verschillende sectoren, ook onze vestiging in Nederland blijft verder groeien.

Solid Talent Nederland kende het afgelopen jaar alvast een positieve doorbraak aangezien we nu over een groter netwerk beschikken en zo over de grenzen heen antwoord kunnen bieden op de vraagstukken van klanten.”

2019: ook vooruitgang achter de schermen

Christophe: “Ook achter de schermen heeft Solid Talent niet stilgezeten. In april 2019 hebben we ons veiligheidsbeleid naar een hoger niveau getild. We behaalden namelijk het VCA**-certificaat!”

Stijn: “Dit nieuwe certificaat is uitzonderlijk in de sector en dat hebben we allemaal te danken aan ons gemotiveerde en gedreven Safety Team! Filip, Leslie en Tom zijn dagelijks bezig met de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers. Top!”

We mogen ook niet vergeten om collega’s Simone, Kurt en Tom in de bloemetjes te zetten. Het trio heeft achter de schermen heel wat werk verricht om de implementatie van AFAS Software te verwezenlijken. Als alles goed zit, gaat dit nieuwe IT-systeem in het voorjaar van 2020 live!”

Stijn: “En nu we het toch over collega’s hebben: het Support Team verwelkomde in 2019 ‘nieuwe’ collega An. Zij werkte al voor Solid Talent, maar heeft haar externe opdrachten ingeruild om het interne team te vervoegen. Daarnaast kijken we ook uit naar de terugkeer van collega Nicole die, na een periode van afwezigheid, zo goed als volledig hersteld is! Prachtig nieuws!

In december kwamen alle collega’s voor een warm eindejaar nog eens samen op onze winterbar in Grobbendonk en in Beveren. Deze twee evenementen waren een groot succes en zijn zeker voor herhaling vatbaar!”

2020: samen blijven inzetten op groei

Stijn: “2020 ziet er ook alvast veelbelovend uit! We hebben ingezet op enkele mooie aanbestedingen en we gaan wellicht volledige projecten realiseren in het nieuwe jaar!

Bovendien gaan we voor de uitvoering en realisatie van onze grote investeringsprojecten in de haven in 2020 op zoek naar verschillende profielen binnen constructiemanagement. Mensen in werkvoorbereiding of planning en coördinatie bijvoorbeeld.

Christophe: “Daarnaast hebben wij in onze business unit Industrie veelbelovende samenwerkingen kunnen verwezenlijken waarin wij in onze rol als ‘preferred supplier’ verder willen uitbouwen. Denk hierbij aan klinkende namen van havenbedrijven die actief zijn in ‘Oil & Gas’ en de Procesindustrie.

Aangezien we in 2019 volop hebben ingezet op de Life Sciences, willen we deze business unit in 2020 verder uitbreiden. We hopen dat deze tak, volgend jaar rond deze tijd, voor Solid Talent heel wat meer maturiteit heeft.”

Stijn: “Ten slotte willen we Solid Talent Nederland in 2020 verder uitbreiden. Hiervoor zijn we op zoek naar een nieuwe collega recruitment en/of sales voor ons kantoor in Breda.

Verder blijft Solid Talent uiteraard inzetten op het aantrekken van andere nieuwe collega’s. Heel ons team, intern en extern, werkt enthousiast mee om nieuwe werknemers warm te maken voor Solid Talent.

Ons doel? Iedereen goedgemutst en gelukkig naar het werk laten komen. Dat is wat echt telt!”

Op zoek naar een nieuwe job in 2020?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je mee helpen bouwen aan het verhaal van Solid Talent? Zoals je kon lezen zijn we ook in 2020 op zoek naar nieuw talent. Neem dus zeker een kijkje tussen onze vacatures. Vragen over je carrièremogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Bekijk onze vacatures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons