Solid Talent: jouw partner voor projecten van a tot z

Ben jij op zoek naar een partner die jouw project van a tot z verzorgt? In dit stappenplan lees je hoe Solid Talent te werk gaat tijdens jouw project.

Onder de noemer Solid Solutions zorgen we met volledige projectteams voor de voorbereiding, uitvoering en opvolging van projecten. Zo kun je bij Solid onder andere terecht voor ondersteuning in turnaround management, construction management en tank management in verschillende sectoren zoals de life sciences, energie– en transportsector.

Klinkt interessant? In het stappenplan hieronder lees je hoe we te werk gaan tijdens jouw project.

Solid stappenplan voor jouw project

1. Luisteren, luisteren en nog eens luisteren

Wanneer je bij Solid Talent aanklopt voor ondersteuning bij je project, luisteren we eerst aandachtig naar je noden en wensen. Wat houdt het project precies in? Welke expertise heb je nodig? Wat zijn je grootste bezorgdheden? Wat is de voorziene planning? En wat is je budget?

Enkel zo kunnen we een duidelijk beeld schetsen van wie jij wanneer nodig hebt en kunnen we een oplossing op maat van jouw project uitwerken.

2. De voorbereiding: het begin van een succesvol project

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw project, gaan we aan de slag. We definiëren de verschillende fases en bekijken voor elke stap welke expertise we precies nodig hebben. Zo stellen we het juiste projectteam samen.

Je projectteam bestaat voornamelijk uit Solid consultants. Dit heeft als grote voordeel dat elke consultant heel duidelijk weet wat zijn of haar verantwoordelijkheden zijn. Bovendien werken onze specialisten vaker samen waardoor ze perfect op elkaar zijn ingespeeld en dezelfde ‘taal’ spreken. Hierdoor kunnen ze veel efficiënter werken en verkleint de kans op fouten tijdens het project. We willen namelijk te allen tijde vermijden dat de planning uitloopt of de kosten oplopen.

Wanneer het projectteam is samengesteld, stellen we een planning op en bepalen we het budget voor het project.

3. Uitvoering en oplevering

Met deze informatie onder de arm gaan we aan de slag met jouw project. Solid Talent volgt zijn projectteams zorgvuldig op voor, tijdens en na je project. Onze focus? De voortgang, de kwaliteit, de planning en het budget. We bekijken constant waar we in functie van deze factoren kunnen bijsturen.

Bovendien krijg je als klant 1 aanspreekpunt. We nemen regelmatig contact met je op om je een stand van zaken te bezorgen en om naar jou te luisteren. Verder hoef jij je nergens zorgen over te maken. Je project is in goede handen bij Solid Talent, zodat jij je kunt focussen op je core business.

We leveren ons project pas op wanneer wij én jij allebei tevreden zijn over de kwaliteit. Uiteraard binnen het voorziene budget en de opgestelde planning.

4. Lessons learned

Voor Solid Talent eindigt een project pas na de finale evaluatie. We bekijken wat we geleerd hebben, wat goed ging en wat beter kon. Op die manier kunnen we onze werkwijze nog beter afstemmen op jouw bedrijf en je in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Solid als partner voor jouw project?

Lig jij wakker van een project in jouw bedrijf? Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die zich over het hele project ontfermt? Dan ben je bij Solid Talent aan het juiste adres! Aarzel niet om ons te contacteren. Wij luisteren graag naar jouw verhaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons