Solid blijft de 1000 km van Kom op tegen Kanker steunen, waarbij we samen met duizenden zielsgenoten fietsen tegen kanker... en dat vier dagen lang.

Solid Talent fietst opnieuw tegen Kanker!

Solid-talent-tegen-kanker-blog

Elke dag krijgen 112 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Kom op tegen Kanker ontvangt geen overheidssteun en is dus volledig afhankelijk van de steun van de Vlamingen om zijn activiteiten te kunnen verderzetten.

Solid steunt opnieuw 1000 km van Kom op tegen Kanker, waarbij we samen met mede-sportievelingen fietsen tegen kanker… en dit vier dagen lang. De netto-opbrengst van de 1000 km gaat elk jaar naar het biomedisch kankeronderzoek.

Na 1 ploeg in 2016, 2 ploegen in 2017, willen we dit jaar 3 ploegen laten opstarten, wat maakt dat Solid 15.000€ moet inzamelen.

 

Hierbij hebben we uw hulp nodig!

Sinds vandaag zijn we officieel van start gegaan met onze bekende wafelverkoop!

Twijfel niet om familie en vrienden aan te spreken en te polsen wie graag een lekkere wafel, frangipane, carré confiture, truffel… wil

Wat is er nieuw dit jaar?

We hanteren geen cash geld meer voor de bestellingen, maar alles kan direct overgeschreven worden naar volgende zichtrekening, speciaal geopend voor KOTK : BE07 7360 4165 2066.

Hoe kan u bestellen?

Via mail verstuurt u de bestelling naar kevin@solid-talent.be.
U stort het bedrag op onze rekening (BE07 7360 4165 2066) en bij de mededeling vermeldt u uw naam.
De bestelling wordt doorgevoerd van zodra de betaling is ontvangen.
U kan uiteraard ook een gift storten op onze eigen ‘Kom Op Tegen Kanker – pagina’: http://www.1000km.be/team/solid-talent. Vanaf €40 krijgt u hiervoor een fiscaal attest.

Kom samen met ons op tegen kanker en voor hoop. Hoop op een toekomst zonder kanker.

Als u geïnteresseerd bent om mee te fietsen met onze andere collega’s, neem dan snel contact met ons op aangezien de plaatsen beperkt zijn!

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons