ECO Week

Klimaatopwarming, milieu, ecologisch leven, CO2-uitstoot, hybride wagens, … het zijn begrippen die naar ons hoofd worden geslingerd via het nieuws, kranten en sociale media. ...

solid-talent-banner_eco_week_bijgesnedenSolid heeft de tijd genomen om even stil te staan bij de huidige klimaatproblemen. Hoe kunnen wij als bedrijf onze ecologische voetafdruk verkleinen? Van 23 tot en met 30 april organiseert Solid de ECO-WEEK!

We geven jullie dagelijks tips & tricks om bij te dragen aan een beter leefmilieu, tips voor thuis en op het werk. Daarnaast zetten we de mogelijkheid tot het leasen van elektrische fietsen alsook een divers aanbod aan milieuvriendelijke wagens in de kijker.

We zetten in de loop van deze week allerhande topics in de kijker en geven jullie zo veel mogelijk tips mee om zowel thuis, als op bureau aan de slag te gaan. We bieden een aantal milieuvriendelijke wagens aan, die onze consultants kunnen uittesten en zullen ook de elektrische fietsen in het aanbod opnemen. Om alle info overzichtelijk te bewaren, hebben we een eco-week webpagina” gemaakt.

Voor vragen over onze eco week kan je steeds mailen naar info@solid-talent.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons