Christophe geeft de fakkel door aan Stijn

Christophe Thomas, mede-oprichter en co-CEO van Solid Talent, verlaat het bedrijf. Stijn Caels, mede-oprichter en co-CEO, wordt 100% eigenaar en CEO.

ANTWERPEN, 19 november 2020. Christophe Thomas, mede-oprichter en co-CEO van Solid Talent, verlaat het bedrijf na 15 jaar. Stijn Caels, mede-oprichter en co-CEO, wordt 100% eigenaar en CEO van Solid Talent. Christophe blijft tot de jaarwisseling aan boord om de lopende zaken af te handelen en om een vlekkeloze overdracht te voorzien.

“Christophe en ik hebben een mooi parcours afgelegd, en we voelen nu dat het tijd is om elk onze eigen weg te gaan”, aldus Stijn. “Christophe heeft ambities buiten Solid Talent, en ik heb concrete plannen om Solid Talent verder te ontwikkelen tot een nóg sterkere en meer complete project sourcing partner voor de Europese markt. We willen proactief inspelen op nieuwe technologische en economische ontwikkelingen en ons aanbod doelgericht verbreden en verdiepen. Hierover begin 2021 meer!”

“Ik verlaat het bedrijf met een dubbel gevoel”, aldus Christophe. “Langs de ene kant ben ik trots op het team en wat we sinds 2006 verwezenlijkt hebben. Ik kijk ook uit naar waar mijn professionele pad me zal leiden. Aan de andere kant neem ik met pijn in het hart afscheid van een groep fantastische mensen en het bedrijf waar ik van dag één bij betrokken was. Ik weet zeker dat het Solid Talent-team nog hoge ogen gaat gooien. De kennis en gedrevenheid zijn aanwezig om nog veel mooie resultaten neer te zetten. Ik zal met bijzondere aandacht de verdere ontwikkeling van Solid Talent blijven volgen.”

Voor meer informatie, contacteer Stijn Caels via stijn@solid-talent.be of Christophe Thomas via christophe@solid-talent.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons