Meer dan 50% van al de blikken op de winkelschappen gevuld, gesloten en gesteriliseerd werden door machines van JBT?

Wist u dat ...

Meer dan 50% van al de blikken op de winkelschappen gevuld, gesloten en gesteriliseerd werden door machines van JBT?

John Bean Technologies NV te St.-Niklaas maakt deel uit van John Bean Technologies Corporation, wereldleider in de engineering en bouw van machines voor de voedselverwerkende industrie. De vestiging van JBT te St.-Niklaas heeft wereldfaam opgebouwd in de engineering, productie en service van machinebouw voor geautomatiseerde inblik-, vul-, sluit-, en sterilisatiesystemen. Wereldwijd verzekert JBT een professionele oplevering, training en dienst na verkoop aan topbedrijven in de voedingsindustrie. De vestiging te Sint-Niklaas viert volgend jaar haar 70-jarig bestaan en telt op dit moment ongeveer 145 medewerkers.

Als projectmanager is het mijn taak nieuwe projecten te begeleiden. Ik volg het budget op, de kwaliteitsstandaarden, scope of supply, productieplanning en vooral dat de afgeleverde machines volledig presteren volgens de hoge normen van de klanten. Deze job impliceert regelmatige verplaatsingen naar het buitenland (binnen de EMEA-regio)  voor besprekingen met de klant. Elk project is een nieuwe uitdaging en dat maakt de functie interessant.

Twee voorbeelden van projecten waaraan in meewerkte:

Wanneer je in de toekomst, bijvoorbeeld, een blik met bonen in tomatensaus opent, is de kans zeer groot dat dit in één van de JBT machines is verwerkt. Smakelijk!

Marc – Projectmanager

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons