In het kader van een betere, en dus ook veiligere, toegankelijkheid van de verbrandingsoven, werd een bijkomend werkplatform opgebouwd.

Project Veiligere Toegang Verbrandingsoven

In het kader van een betere, en dus ook veiligere, toegankelijkheid van de verbrandingsoven, werd een bijkomend werkplatform opgebouwd.  De realisatie van dit platform diende te gebeuren binnen een tijdsspanne van 10 werkdagen, zodat de installatie minimaal kwam stil te liggen.  De complexiteit van het project lag in het gegeven dat allerlei bestaande kabels en leidingen dienden omgelegd te worden, dit volgens een vooraf opgesteld en goedgekeurd stappenplan.

Mijn rol binnen dit project was uitvoeren van de werkvoorbereiding (aankoop materialen, afspreken met de betrokken afdelingen op gebied van veilig stellen installatie, installeren van stellingen, proefassemblage) en coördineren van de verschillende disciplines (discipline E&I, discipline Mechanical) tijdens de uitvoeringswerken.

Enkele maanden geleden werd het platform in dienst genomen, dit tot grote tevredenheid van de operatoren.

– Miranda, Project Medewerker

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons