Solid stelt verschillende consultants in uiteenlopende functies en sectoren aan het werk. Dit zijn stuk voor stuk interessante projecten.

Wesley, Senior Instrumentation Engineer

Wie? Wesley

Klant? Een engineeringbureau dat oplossingen biedt voor eindklanten in de chemische procesindustrie

Functie? Senior Instrumentation engineer

Takenpakket?

Ik help mee aan de standaardisatie van de documenten. Ik heb de rol van lead engineer instrumentatie voor verschillende projecten. Dit houdt in dat wij zowel de basic als detail engineering jobs uitvoeren voor een aantal eindklanten. Voornamelijk ben ik bezig met de meetings, coördinatie van projecten, rekwisities van de instrumenten, opmaken van de lastenboeken en het controleren van de documenten en plannen van designers en engineers.

Project?

Ik werk overkoepelend mee aan een aantal verschillende projecten bij meerdere eindklanten.

Leukste aan de job?

De vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen die ik krijg bij de opdrachtgever..

Waarom werk je graag bij Solid?

Ik werk sinds december 2016 voor Solid. Onmiddellijk was ik uitgenodigd voor het nieuwjaarsfeest in de Ghelamco Arena. Iedereen was zeer open en vriendelijk. Ik besef hierdoor dat dit een bedrijf is dat wil groeien, maar tegelijkertijd ook aan de mensen denkt. Zo heb ik al dit jaar de 1000 kilometer van Kom Op Tegen Kanker meegereden. Topinitiatief! 

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons