Waarom jij als werkvoorbereider bij Solid Talent aan de slag moet. Wij zoeken met Solid Talent werkvoorbereiders voor projecten over heel Vlaanderen. We zouden veel kunnen vertellen over ons en de job, maar we laten liever één van onze...

Waarom jij als werkvoorbereider bij Solid Talent aan de slag moet.

Flor is reeds 9 jaar werkvoorbereider en vertelt graag over zijn functie:

Hoe ervaar ik mijn job als werkvoorbereider? Ik werk al 9 jaar als werkvoorbereider op een groot petrochemisch bedrijf in Antwerpen op de dienst shutdown en Turnarounds.  Mijn job is verre van saai, telkens stilstanden met diverse disciplines voorbereiden op verschillende units en dit telkens met andere mensen en diensten, dus variatie genoeg! Ongeveer 18 maanden voor de turnaround beginnen wij met de voorbereiding om, wanneer deze dan van start gaat, als supervisor onze pakketten op te volgen in the field. De uitvoering van de Shutdown duurt gebruikelijk tussen 8 en 16 weken.

Mijn werk begint met het verwerken van een melding die gemaakt is door productie in SAP, het pakket uitwerken doen wij in Roser. Dit is een programma waar de calculatie, materialen en planning mee in verwerkt worden. Wij gaan ook telkens in de unit om de situatie ter plaatse te bekijken en nemen wij foto’s, die dan ook in het pakket verwerkt worden. De diensten waar wij mee samenwerken zijn productie, inspectie, instrumentatie, burgerlijke bouwkunde, stelling en isolatie.

Hoe ervaar ik Solid Talent?  Solid is een bedrijf waar iedereen elkaar kent door het regelmatig organiseren van events. Het is een gestructureerd bedrijf, waar een afspraak een woord is. Heb je een vraagje, stuur een mail en jouw accountmanager of de collega’s van support helpen je zo snel mogelijk.

Hierbij haal ik graag een concreet voorbeeld aan van meedenken en doen: iedereen weet dat de mobiliteit in Antwerpen en andere grootsteden niet evident is, dus hadden enkele mensen van Solid Talent de vraag gesteld of het niet mogelijk is om een fiets te kunnen leasen bovenop de auto.  Intussen zijn we een paar maanden verder en werden de eerste fietsen besteld!

Waarom moeten andere werkvoorbereiders bij Solid Talent komen werken?  Solid Talent is een bedrijf dat zijn mensen beloont voor zijn of haar talent, door middel van een mooi loon, extra legale voordelen en ja … zelfs een snoepje van de Sint of de paashaas.

Wil je een opleiding volgen? Geen probleem bij Solid Talent.

Solid Talent zal ook proberen de woon-werk afstand zo kort mogelijk te houden.

Ik ken ook enkele mensen die na een paar jaar in een soort comfortzone zijn gekomen en ook daar zal Solid Talent er alles aan doen om deze mensen te verplaatsen voor een andere job of klant.

Geprikkeld na het lezen van Flor zijn getuigenis? Zoek jij een job als werkvoorbereider? Ideaal, want wij zoeken jou! Van Gent over Antwerpen tot Limburg kunnen wij technische talenten gebruiken, in alle disciplines.

Jouw eerste contact binnen Solid Talent is steeds met een ervaren recruiter, elk met hun eigen specialiteit. Onze industrie recruiters, zijn Ellen Alcalde Ordonez voor Antwerpen, Kempen, en Limburg, Judith Dauwe voor Oost-, West-Vlaanderen en Brussel.

Na een eerste kennismaking, word jij voorgesteld aan het technische team van accountmanagers, met elk ook hun eigen specialiteit en technische achtergrond. Zij zijn jouw spoc doorheen het volledige Solid Talent – traject en staan jou met raad en daad bij. Ons industrie team bestaat uit Filip De RyckKevin Moons en Wouter Loos.

Kom jij graag in contact met onze recruiters? Dat kan! Contacteer ons vrijblijvend en laat jouw contactgegevens na, wij doen de rest.

Bekijk onze vacatures via de vacature pagina of stuur ons een mail voor meer info. Bel je graag direct met één van de collega’s? +32 3 540 55 40 of + 32 9 265 02 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons