Karolien vertelt over haar job op het werfsecretariaat bij de firma Denys. Zij werken momenteel aan een uitdagend renovatieproject in het centrum van Antwerpen.

Een blik achter de schermen op een werfsecretariaat

Karolien vertelt over haar job op het werfsecretariaat bij de firma Denys. Zij werken momenteel aan een uitdagend renovatieproject in het centrum van Antwerpen.

Ik heb een veelzijdige functie, waarin de focus ligt op het algemeen administratief ondersteunen van de werfleiding. Dagdagelijks ben ik onder andere bezig met:

  • Administratie van de arbeiders: nagaan of de juiste documenten voorhanden zijn bij de start op de werf, dagelijkse opvolging check in at work, badges aanmaken, beheer van de tramkaarten (werf is in centrum Antwerpen en de arbeiders komen per tram)
  • Coördinatie poetsfirma en afvalcontainers
  • Centraal aanspreekpunt en problemsolver
  • Documentenbeheer, zowel op Sharepoint (interne digitale bibliotheek) als Project Library (digitale bibliotheek voor plannen van de ontwerpers)
  • Algemene ondersteuning van de werfleiding (tabellen en lijsten bijhouden, prijsvergelijken, contractopvolging, …)
  • Stockbeheer
  • Manusje van alles (pictogrammen maken, vorderingsstaten opstellen, opvolging registratie bezoekers en PBM’s, meetstaten opmaken, …)

Het project omvat de restauratie van verschillende historische panden, alsook de nieuwbouw van een aantal gebouwen. De volledige restauratie is vrij indrukwekkend en ik ben fier deel uit te maken van dit prestigieus werk.

Wat ik zo leuk vind aan deze job is het gevarieerde takenpakket. Je moet steeds alert zijn en in staat zijn probleemoplossend te denken en te handelen, creatieve manieren vinden om deze eventuele problemen aan te pakken. Het sociale contact met de collega’s van de werfleiding en arbeiders. Omwille van het contact met de verschillende arbeiders kan ik mijn talen extra oefenen, wat een bijkomend pluspunt is.

Ik krijg een grote zelfstandigheid, waardoor ik mezelf ook geapprecieerd voel en met plezier kom werken elke dag! 

Waarom werk ik graag bij Solid Talent?

Ik heb de kans om aan verschillende projecten mee te werken, hierdoor bewaar ik de variatie in mijn job!

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons