Werken aan de teamspirit, geld inzamelen voor het goede doel en dat allemaal op 1 dag! Dat is de samenvatting van The battle of Thor.

Solid Titans lopen de "battle of Thor"

Werken aan de teamspirit, geld inzamelen voor het goede doel en dat allemaal op 1 dag! Dat is de samenvatting van The battle of Thor.

The battle of Thor is een obstakelrun, onderdeel van de loodzware KBC spartacus-series. Deze editie vond plaats op zondag 4 september 2016 in het Thor Park in Genk. Na de succesvolle editie van vorig jaar besliste de organisatie om dit jaar plaats te maken voor 7.000 deelnemers.

Het parcours oogde spectaculair en ging zoals vorig jaar richting de mijnterrils van As. Ruim 15 hindernissen lagen verspreid over het parcours dat door Genk en de gemeente As loopt, met start en aankomst in het Thor park, in de schaduw van de oude schachttorens van Waterschei.

De Solid Titans gingen de uitdaging aan. De spartacusruns zijn een ideale gelegenheid om als team obstakels te overwinnen en er samen sterker uit te komen. Sommige hindernissen zijn individueel moeilijk te overwinnen, maar als team ga je er samen voor en help je elkaar.

Solid Engineering zet zich dit jaar opnieuw in voor “Kom op tegen Kanker” met 2 fietsteams tijdens de 1000 km (mei 2017). We hebben 10.000 € nodig om de beide teams te laten starten, vandaar het idee om dat bedrag o.a. met sportieve activiteiten zoals de spartacusrun in te zamelen. Onze collega Tom had al deelgenomen aan eerdere edities en heeft het volledige team hiervoor warm gemaakt. De toon is gezet en na deze geslaagde battle gaan de Solid Titans de strijd aan op de volgende spartacus runs.

U kan zelf uw steentje bijdragen voor Kom op tegen Kanker via http://www.1000km.be/team/solid-engineering en zowel het fietsteam een duwtje in de rug geven, als de titans de nodige kilometers laten lopen. Voor meer informatie kan u terecht bij Kevin Moons (kevin@solid-e.be of 03/5405549).

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons