Tijdens het afgelopen hemelvaart weekend nam Solid deel aan de 1000 km voor KOTK. Deze deelname is een succes is geworden. Dat bleek uit de reacties van onze fietsers en begeleiders en uit het bedrag van 9.279 € dat kon overgemaakt worden.

Solid-team brengt 9.279€ bijeen voor Kom Op Tegen Kanker

Tijdens het afgelopen hemelvaart weekend nam Solid deel aan de 1000 km voor KOTK. Deze deelname is een succes is geworden. Dat bleek uit de reacties van onze fietsers en begeleiders en uit het bedrag van 9.279 € dat kon overgemaakt worden. Graag geven we een pluim aan het team van KOTK die een super organisatie neergezet hebben, maar zeker ook aan onze 8 fietsers en onze collega Kevin die zich dit project persoonlijk heeft aangetrokken. Kevin was de drijvende kracht achter het rondhalen van de sponsorgelden en zorgde ervoor dat onze fietsers in een mooie outfit konden aantreden.

De reacties van Solid kant waren unaniem: super organisatie, volgend jaar opnieuw, maar dan zeker met twee teams!

We laten onze fietsers graag zelf aan het woord:

Judith: “Een fietstocht vol emoties! Plezier en enthousiasme. Fijn om nieuwe mensen te ontmoeten, ergens halfweg volledig uitgeput te geraken, maar vooral veel stof tot nadenken door alle verhalen van de mensen met wie je samen fietst.”

Luc: “Ik heb de laatste zeven jaar niet of heel weinig aan sport gedaan, maar toen Kevin mij vroeg of ik mee wilde fietsen voor KOTK heb ik geen seconde getwijfeld. Ik vond het een zeer aangename ervaring en we kunnen met heel ons team helpers en fietsers fier en trots zijn op onze prestatie.”

Jan: “Een veel gehoorde uitspraak zondag was ‘het moet mogelijk zijn om volgend jaar met twee Solid-teams deel te nemen’, een uitspraak die we zeker hard moeten maken volgend jaar!”

Frank: “Voor mij was het een pakkende ervaring om in het grootste EMO-peloton van Vlaanderen te fietsen. Iedereen kent wel iemand die vecht of heeft gevochten tegen kanker en zo zijn persoonlijk verhaal heeft.”

Marc: ”Bij het toekomen kon je al voelen dat er een speciale sfeer hing. Ik reed van Mechelen naar Eeklo, onderweg bevoorrading in Wetteren met ontvangst door de lokale brandweer. De aankomst in Eeklo was een kippenvelmoment.”

Patrick: “Als fanatiek sporter vond ik het fantastisch om met het team van Solid de 1000km te fietsen. Zo werd ik geraakt door de motivatie van de deelnemers en het enthousiasme van het publiek. Ik ben ervan overtuigd dat we er samen voor hebben gezorgd dat de oplossing tegen deze slopende ziekte weer een klein stapje dichter is gekomen.”

Rob: “Een groots event met allemaal mensen met dezelfde bedoeling, namelijk mensen met kanker een hart onder de riem steken. Toeschouwers die vanuit hun voortuin spontaan ‘mercie’ begonnen te roepen en bij aankomst in Torhout 3500 mensen die staan te applaudisseren, het doet je wel iets. De vermoeide benen waren ineens weg.”

Flor: “Ik vond vooral de interactie tussen alle fietsers heel aangenaam alsook de super organisatie. We reden bij momenten als ‘echte renners’ door Vlaanderen zonder te moeten stoppen voor het verkeer. Dat Solid zich als bedrijf engageert voor een dergelijk goed doel vind ik fantastisch!”

Conclusie van dit leuke en mooie weekend vol emoties: volgend jaar staat Solid opnieuw aan de start van de 1000km voor KOTK ! En we gaan er alles aan doen om 2 ploegen te kunnen laten starten!

Bedankt aan de organisatie, onze deelnemers en sponsors!

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons