Meewerken aan een dergelijk uniek project op een schitterende locatie, namelijk de restauratie van de watermolen en de Sint-Janspoort in Abdij van Park te Heverlee.

Restauratie Watermolen Abdij van Park

Meewerken aan een dergelijk uniek project op een schitterende locatie, namelijk de restauratie van de watermolen en de Sint-Janspoort in Abdij van Park te Heverlee, is een hoogtepunt in een carrière. Als projectleider was ik verantwoordelijk voor de restauratie van het poortgebouw, de 16e  eeuwse watermolen en de nieuwbouw die de 2 bestaande gebouwen verbindt. Niet alleen de gebouwen werden gerestaureerd, ook het maalmechanisme werd onder handen genomen waarbij veel van authentieke onderdelen gerecupereerd werden. Ondertussen is de officiële inhuldiging al een tijdje achter de rug en draait de brasserie met het fantastische terras met uitzicht op de vijvers op volle toeren. Ideaal om te onstressen met een goed glas en gezelschap. – Danny, Projectleider Meer informatie over Abdij van Park vind je op: http://parkabdij.be/nl/home
Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons