De A11 is een 12 kilometer lange snelweg die een vlotte en conflictvrije interhavenverbinding realiseert.

Aanleg van de A11 autosnelweg

De A11 is een 12 kilometer lange snelweg die een vlotte en conflictvrije interhavenverbinding realiseert. Daarnaast zal de aanleg van deze missing link de leefbaarheid en woonkwaliteit in de regio verbeteren. Momenteel gaat alle verkeer van en naar de haven van Zeebrugge langs gewestwegen die minder geschikt zijn voor druk en zwaar verkeer. Dit leidt tot gevaarlijke verkeerssituaties en minder vlot verkeer. De werken zijn gestart in het voorjaar 2014 en lopen tot het najaar 2017.

Als werftoezichter meewerken, in een jong en enthousiast team, aan dit unieke project voor Vlaanderen is een jongensdroom die uitkomt. Het is een heel afwisselende en leerrijke job waarbij naast de bouw van de autosnelweg zelf nog andere zaken aan bod komen. Denk maar aan kunstwerken zoals  bruggen, viaducten, eco-passages, tunnels, etc.

– David, Werftoezichter

Meer informatie over het project vind je op: www.a11verbindt.be

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons