Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bezoek ons op 1 van deze jobbeurzen!

Studeer je binnenkort af en heb je straks een technisch diploma op zak? Ben je op zoek naar een eerste uitdaging? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Studeer je binnenkort af en heb je straks een technisch diploma op zak? Ben je op zoek naar een eerste uitdaging? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Het komende jaar staan er namelijk heel wat jobbeurzen op onze planning. Tijdens deze events opent Solid de jacht op nieuw talent. En om dat talent te vinden lanceren we dit jaar de #SolidChallenge. De hoofdprijs? Een citytrip naar Pisa!

Wil jij laten zien wat je in je mars hebt en zie jij een citytrip naar Pisa wel zitten? Neem je agenda er dan snel bij want wij verwachten jou!

Noteer volgende jobbeurzen in je agenda

Overweeg je om aan de slag te gaan als consultant in de industriële sector? Heb je nog vragen over de jobinhoud of de voordelen van projectsourcing? Noteer dan alvast volgende data in je agenda, want Solid Talent beantwoordt al je vragen tijdens volgende jobbeurzen:

19/02: Ondernemersdag Campus Groep T Leuven

19/02: Jobbeurs Campus Geel Thomas More

19/02: Talent Forum Universiteit Antwerpen

25/02: VTK Jobfair

10/03: Jobbeurs Thomas More Campus De Nayer

11/03: Jobbeurs AP Hogeschool & Karel de Grote Hogeschool

Zoals je kan zien, zijn we de komende maanden vooral aanwezig op jobbeurzen van hogescholen. We zijn dan ook erg geïnteresseerd in opkomend talent en ‘young potentials’. Heb je al enkele jaren ervaring op de teller? Niet getreurd! Er staan zeker ook voldoende jobbeurzen voor ‘het grote publiek’ op het programma voor 2020. Meer informatie daarover volgt later.

Solid Talent daagt je uit met de #SolidChallenge

“Test je fysieke en mentale behendigheid tijdens onze #SolidChallenge en maak kans op een citytrip naar Pisa!”

2020 staat bij Solid Talent zoals elk jaar in het teken van nieuw talent. En om dat talent te vinden, dagen we je dit jaar uit op de jobbeurzen met de #SolidChallengeDe hoofdprijs: een citytrip naar Pisa!

De uitdaging

Test je fysieke en mentale behendigheid tijdens een spelletje Jenga aan onze beursstand op een van de 6 bovengenoemde jobbeurzen. Easy, zeg je? Wat als we je vertellen dat de basis van onze Jenga-toren 1 meter hoog is?

Wij willen testen wie ‘hoog van de toren blaast’ en wie zijn talenten kan inzetten als ‘bouwstenen’ om deze uitdaging tot een goed einde te brengen.

De spelregels:

  • Bij aanvang van het spel geven beide spelers hun contactgegevens op.
  • Elk spel kan maximaal door 2 spelers (1 tegen 1) gespeeld worden.
  • De spelers halen elk om beurt een blok uit de Jenga-toren en plaatsen hem vervolgens bovenop de stapel.
  • De speler bij wie de toren omvalt heeft verloren.

Tijdens elke jobbeurs verzamelen we de gegevens van alle winnaars in 1 grote speelpot. Na afloop van elke jobbeurs trekt onze onschuldige hand 1 gelukkige die kans maakt op een citytrip naar Pisa in juli!

Met 6 jobbeurzen in totaal, krijg je dus maar liefst 6 keer de kans om mee te spelen voor de hoofdprijs. Wie niet waagt niet wint, dus wij hopen jou binnenkort zeker te ontmoeten.

De play-offs

Wie de uiteindelijke winnaar van de #SolidChallenge wordt, bepalen we tijdens de play-offs. Daarvoor nodigen we de 6 uiteindelijke winnaars van de jobbeurzen uit bij ons op kantoor.

Wie heeft de beste speltactiek en bij wie blijft onze Jenga-toren altijd rechtstaan? De winnaar van de #SolidChallenge mag zijn of haar overwinning vieren tijdens een citytrip naar Pisa, een plek waar ze alles weten over hoe je een instabiele toren rechthoudt.

Wil jij kans maken op een citytrip naar Pisa?

Ben jij een échte Jenga-kampioen? Ben je vrij in juli en wil je kans maken op een citytrip naar Pisa? Hou onze social mediakanalen dan goed in de gaten voor de laatste updates over onze #SolidChallenge!

Heb je vragen over de #SolidChallenge of je carrièremogelijkheden bij Solid Talent? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Neem zeker ook eens een kijkje tussen onze vacatures. Er staat vast iets tussen voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons