Familiedag geannuleerd

Door de laatste aanbevelingen over het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om onze Familiedag voor Kom op tegen Kanker te annuleren.

Beste sympathisanten,

Na uitgebreid de adviezen van de diverse overheden bekeken te hebben en na uitgebreid overleg met onze eigen preventiedienst, is er beslist om onze familiedag van zondag 22 maart 2020 te annuleren.

Het feit dat we een zeer divers publiek aanspreken waardoor we jong en oud in een vrij beperkte ruimte bij elkaar zouden brengen, kunnen we niet verenigen met de voorbeeldfunctie die wij als werkgever opnemen.

Wij vinden het uiteraard zeer jammer dat de 2e editie van onze familiedag niet kan doorgaan!

Mocht u reeds vooraf betaald hebben, willen wij vragen of wij dit bedrag alsnog van u mogen aanwenden als steun voor onze fietsploegen ten voordele van de 1000 km voor Kom op tegen kanker?

Ook dit jaar willen wij 2 fietsteams met in totaal 16 renners inzetten om samen te fietsen voor het goede doel!

Indien u het bedrag wenst teruggestort te krijgen vernemen wij dit graag van u in antwoord op deze mail alsook het rekeningnummer waarop de storting kan gebeuren.

Wij houden eraan u te bedanken voor uw inschrijving en hopen u in de toekomst terug te verwelkomen op onze events!

Met vriendelijke groeten,

Het organisatieteam 1000 km KOTK-Solid Talent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons