Morgen, donderdag 5 mei om 7h00 start de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Solid Engineering neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan dit evenement.

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker gaan van start! Volg onze ploeg.

Morgen, donderdag 5 mei om 7h00 start de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Solid Engineering neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan dit evenement. Onze ploeg, bestaande uit 8 renners, zal van 5 tem 8 mei 1000 afleggen voor het goede doel. Volg onze ploeg live (http://www.1000km.be/volg-live-waar-onze-pelotons-zich-bevinden) of zet je langs het parcours (http://www.1000km.be/parcours) om onze mensen aan te moedigen. De Solid ploeg volgt steeds richting A.

Wie rijdt er en wanneer? Judith start donderdag en wordt na de middag afgelost door Luc. Op vrijdag start Jan op, hij geeft na de middag de fakkel door aan Frank. Zaterdag fietsen Marc de voormiddagsessie en Patrick de namiddagsessie. Op de slotdag komt Rob voor de middag in actie en heeft Florent de eer om de slotrit te fietsen!

Solid wenst alle deelnemers veel succes!

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons