Iris werkt mee aan de aankoop voor het grootste project in de Antwerpse Haven.

Aankoop voor het grootste project in de Antwerpse haven

Het TOTAL Optara project staat voor het optimaliseren van de ARAzone (Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen).  Dit project bestaat uit een gedeelte aanpassing van de bestaande raffinaderij en een gedeelte nieuwbouw.  Er wordt hier met man en macht gewerkt om dit project tot een goed einde te brengen.  Hiervoor doet TOTAL beroep op gespecialiseerde mensen uit verschillende landen.

Mijn taak bestaat eruit om, in samenwerking met HR, de beste externe mankrachten aan boord te halen voor het project.  Het is een leuke en boeiende opdracht waar ik niet alleen mijn passie voor aankoop ten goede kan laten komen, maar eveneens verschillende talen kan blijven beoefenen.  Omwille van het internationale kader van dit project, kom je immers dagelijks in contact met o.a. Nederlands-, Frans-, Engels- en Spaanssprekende mensen.  Dit maakt het voor mij een boeiende en gevarieerde opdracht.

Iris – Senior Purchaser

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons