De 9de editie van de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker was alweer een mooie fiets- 4-daagse!

Bedankt voor alweer een mooie 1000km!

Subtitle

Solid-talent-1000km

De 9de editie van de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker was alweer een mooie fiets- 4-daagse! Dit jaar hebben wij dankzij mooie giften 3 teams laten starten, waardoor wij 15.000 euro bijdragen aan het recordbedrag van 4.930.000 euro dat dit jaar bijeen is gefietst.

Met dit artikel willen we vooral onze fietsers nog eens in de kijker zetten. Bedankt voor jullie enthousiasme! En een extra bedanking voor onze trouwe sponsors, dankzij jullie hebben we alweer 15.000 euro kunnen bijdragen aan klinisch onderzoek dat een directe meerwaarde biedt voor de behandeling van patiënten, zij doen onder andere onderzoek naar nieuwe bestralingsstrategieën.

Bedankt Garage Vriesdonk, Metalen Galler, Auto’s Peeters Brasschaat, Garage Rietje, ADMB Logisitiek, Van Herreweghe & Partners, Raes Industrial Services, Antilope De Bie Printing, General Lease en de talrijke vrije giften van sympathisanten en collega’s.

 

1000km-Solid-talent

Op dag 1 werd er gefietst van Mechelen naar Boechout en terug naar Mechelen. De spits werd afgebeten door ons ervaren team: Frank, Jan en Marc namen dit eerste stuk voor hun rekening aan. De namiddagploeg was Katrien, Egon en Michiel. Na aankomst op de grote Markt in Mechelen, hebben zij een wielerfeestje in gang gezet. 

Dag 2 was een thuismatch voor Stijn, Davy en Luc, vandaar hun voorkeur om deze route te fietsen. Zij fietsten in de voormiddag van Mechelen naar Leopoldsburg. Bart startte thuis (om ’s avonds nog solo terug te fietsen), samen met Tom en Kristof reden zij in de namiddag van Leopoldsburg terug naar 

 

 

 

Solid-talent-blog-1000km

Dag 3 was er eentje met veel hoogtemeters en vooral voor Rob een extra pittige dag, aangezien hij zowel de voor- als namiddag fietste. Samen met Dave en Mick namen zij de voormiddag-rit van Mechelen naar Zottegem voor hun rekening. Zij werden in de namiddag afgelost door Ronny en David.

De slotdag was er eentje door de Vlaamse Ardennen, met enkele pittige hellingen, maar ook deze zijn door onze renners vlotjes gereden. De voormiddagploeg bestond uit Frank en Wesley, zij reden van Mechelen naar Harelbeke en werden daar afgelost door Kurt, Azidine en Flor.

 

 

 

Solid-talent-kom-op-tegen-kankerWij zijn ondertussen voor de 10de editie ingeschreven, dit wordt een jubileumeditie en belooft nog specialer te worden! Omdat het een speciale editie wordt, gaat Solid Talent een extra uitdaging aan en gaan we voor 4 teams, waarvan 1 vrouwenteam. Om dit mogelijk te maken dienen we eerst 20.000 euro in te zamelen, veel activiteiten in het verschiet dus … hou onze website en social media in de gaten en draag ook jouw steentje bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons