Solid nam tijdens het afgelopen hemelvaart weekend deel aan de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker. Dat de eerste editie een succes was en zeker niet de laatste keer mocht zijn, kon je al lezen in een vorig nieuwsitem.

Solid neemt in 2017 opnieuw deel aan de 1000km voor KOTK

Solid nam tijdens het afgelopen hemelvaart weekend deel aan de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker. Dat de eerste editie een succes was en zeker niet de laatste keer mocht zijn, kon je al lezen in een vorig nieuwsitem. We bleven dan ook niet bij de pakken zitten en namen intussen de beslissing om in 2017 opnieuw deel te nemen en 2 teams aan de start te brengen.

Afgaand op de reacties van de fietsers van de eerste editie, is het eerste team al gevormd. Intussen hebben twee collega’s vanuit het kantoor te Antwerpen al toegezegd mee te zullen fietsen. We verwachten dus dat het niet moeilijk zal zijn om een tweede team fietsers samen te stellen.

Om deze twee ploegen aan de start te brengen, heeft Solid opnieuw jullie hulp nodig! Wij zullen de komende maanden vanuit Solid diverse initiatieven opstarten om het benodigde inschrijvingsgeld bijeen te zamelen. Heb je ideeën om een actie op te starten of wil je actief je steentje bijdragen aan de inzamelcampagne, neem dan contact op met Leslie, Tom of Kevin via nummer +32 3 540 55 40 of office@solid-e.be.

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons