By ‘her Majesty’s secret service’ werd iedereen op zaterdag 14 november 2015 ontvangen in Utopolis Mechelen.

Solid Event: Spectre

By ‘her Majesty’s secret service’ werd iedereen op zaterdag 14 november 2015 ontvangen in Utopolis Mechelen.

James Bond en de onvermijdelijke Bondgirl kwamen in stijl met een prachtige zwarte Aston Martin, met nummerplaat SOLID nog wel ! Ook alle andere eregenodigden werden gedurende 2.5 u ondergedompeld in de duistere wereld van het ‘00’-programma van de Britse geheime dienst MI6.

Het werd een avond met veel glitter & glamour, ‘Diamonds are forever’ weet je wel ! De avond werd ingezet onder begeleiding van de prachtige New X Band. ‘For your eyes only’ kon iedereen zich uitgebreid laten fotograferen als James Bond en/of een echte Bondgirl en in het ‘Casino Royale’ konden de gasten zich volledig laten gaan aan de slotmachines.

‘From Russia with love’ zetten een Russische, een Belgische,  een Servische en een Canadese dame als The Exclusive Strings de tent op zijn kop met hun prachtige instrumentale vioolkunsten.

4 koppels, uitverkoren als best geklede Bond en Bondgirl kregen een uniek geschenk van Champagnehuis Bollinger.

Tot slot liet het top DJ Duo ons tot in de vroege uurtjes ‘The Living Daylights’ zien!

Het was een prachtavond met gelet op de actualiteit (terreuraanslagen in Parijs) een licht aangepast programma. Iedereen die er bij was nog eens bedankt voor de participatie en de fijne complimenten.

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons