Het voltallige SOLID Talent-team van ITC Rubis werd onlangs door de opdrachtgever in de bloemetjes gezet, omwille van hun sterke prestatie.

ITC Rubis zet Solid collega’s in de bloemetjes!

Marc werkt sinds 2011 op de terminal van ITC Rubis en sinds 2013 is dit in opdracht van SOLID Talent. 

ITC Rubis Terminal Antwerp NV is een op- en overslagbedrijf voor vloeibare gassen en chemicaliën. Aan- en afvoer per schip, binnenschip, truck en wagon is hier mogelijk.

Marc is hier gestart als maintenance supervisor en sindsdien doorgegroeid naar de functie van lead commissioning engineer. Na de bouw van Tank Park 3 stapte Marc over van de onderhoudsdiensten naar de afdeling operations.  Dat team is verantwoordelijk voor het in dienst nemen van nieuwe systemen en het uit dienst nemen/ omwisselen of “product switchen” in tanks en verlaadsystemen.

Vanaf Tank Park 3 tot en met Tank Park 5A hebben verschillende mensen van SOLID in diverse disciplines hun steentje bijgedragen tot de realisatie van de terminal in zijn huidige vorm. Eind vorig jaar ontvingen zij vanwege ITC Rubis felicitaties omwille van het op tijd en goed afleveren van Tank Park 4.

Op 8 december 2017 werd het hele team mee uitgenodigd op de inhuldigingsreceptie van Tank Park 5A als dank voor het tijdig afleveren aan de gestelde voorwaarden.

SOLID heeft hier een sterke prestatie neergezet!

Bedankt aan alle betrokken collega’s: Marc(VDL), Marc (VDW) , Ken, Jan, Eduardo, Mattias en in een eerder stadium ook Didier en Koen.

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons