Wie de actualiteit wat volgt kent de vraagstelling: “Zijn de pensioenen nog betaalbaar ?” Solid Engineering & Consultants neemt het zekere voor het onzekere en start met een groepsverzekering voor al haar werknemers. Daarvoor is een samenwerking met Vivium verzekeringen afgesloten sinds begin 2015.

Groepsverzekering

Wie de actualiteit wat volgt kent de vraagstelling: “Zijn de pensioenen nog betaalbaar ?”

Solid Engineering & Consultants neemt het zekere voor het onzekere en start met een groepsverzekering voor al haar werknemers. Daarvoor is een samenwerking met Vivium verzekeringen afgesloten sinds begin 2015.

De groepsverzekering kadert ook in het globale personeels- en retentiebeleid. Uiteindelijk gaat het hier over een belangrijk loonvoordeel voor de werknemers, welke in dit geval bovendien toeneemt met de anciënniteit.

Bij Solid Engineering & Consultants wordt er hard gewerkt aan continuïteit en geloven we dat de groepsverzekering een bijkomend element is om deze te waarborgen.

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons