Sinds begin dit jaar ben ik aan de slag bij Solid als aankoper/logistiek verantwoordelijke. Opdrachtgever is FBFC International in Dessel.

Continuïteit voor de opdrachtgever

Sinds begin dit jaar ben ik aan de slag bij Solid als aankoper/logistiek verantwoordelijke. Opdrachtgever is FBFC International in Dessel.

FBFC was tot voor kort een filiaal van de Franse holding AREVA. Door de afbouw van haar nucleaire activiteiten in België wordt de site in Dessel volledig gesaneerd tot industrieterrein.

Voor deze specifieke activiteiten was er behoefte aan personeel met ervaring in de nucleaire sector om de continuïteit van de afbraakwerkzaamheden te garanderen.

Mijn takenpakket omvat o.a. samenstellen van aankoopdossiers, kosten besparen, magazijnbeheer, aanvragen en opvolgen van vergunningen, afval karakteriseren en laten afvoeren en verstrekken van veiligheidsadvies omtrent ADR.

Het ganse team Solid-medewerkers bij FBFC zorgt ervoor dat het ontmantelingsproject bij tot een goed einde gebracht wordt.

Elke dag is een nieuw, boeiend verhaal. De uitdaging bestaat erin om voor elk gesteld probleem een adequate en veilige oplossing te vinden.

Dirk – Aankoper / Logistiek Verantwoordelijke

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons