1024-683-max (10)

Op zoek naar een leuke eerste uitdaging?

Wat als je de zoektocht naar je eerste job aan een professional zou kunnen overlaten?

YES! Nog even en dan neem jij voorgoed afscheid van de schoolbanken. Eindelijk klaar om aan het échte werk te beginnen. Maar zodra je de schoolpoort achter je dichttrekt, is het volledig aan jou. En waar begin je nu met je zoektocht? Een vacature hier, een voorstel daar? Past die of deze job wel bij jou? Maak je wel de juiste keuze?

Het zal je misschien verbazen, maar je kunt de zoektocht naar je eerste job ook overlaten aan een professional. Iemand die het werk voor jou doet, zeg maar. Hoe? Door naar jou te luisteren en op basis van jouw profiel op zoek te gaan naar de geknipte job.

Bedankt-sollicitatie-bol

Ja, dat wil ik graag!

Ben jij op zoek naar een job die écht bij je past? Dan ben je bij Solid Talent aan het juiste adres. Collega Ruben -recent nog schoolverlater- verwoordt het zo:

“Solid heeft mijn zoektocht naar een eerste job in een enorm aanbod aan vacatures vergemakkelijkt. Ik kreeg specifieke vacatures van verschillende bedrijven doorgestuurd die pasten bij mijn profiel. Er werd echt gekeken naar wat bij mij zou passen. Bovendien kreeg ik tips en advies op maat voor een geslaagd sollicitatiegesprek. Ook niet onbelangrijk!”

Hebben we je overtuigd?

Hebben we je overtuigd? Prima, dan bespreken we graag hoe we samen verdergaan. Vul hieronder alvast je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek.

Wil je in tussentijd alvast wat inspiratie? Neem dan zeker een kijkje tussen onze vacatures of download ons e-book over de wereld van consultancy. Zo ontdek je wat een job als consultant bij Solid Talent precies inhoudt en wat de voordelen zijn voor jou.

Solid Talent - Staffing Solutions Advisory

Vul je gegevens in voor een eerste kennismaking!

Download ons e-book

Wil je weten wat de wereld van consultancy precies inhoudt? Download dan hier ons e-book. We vertellen je er alles over een job als consultant bij Solid Talent, waar je trechtkomt en wat de voordelen zijn voor jou. We laten ook onze collega Ruben aan het woord die zelf recent nog in jouw schoenen stond en je dus extra tips kan geven.

Veel leesplezier en tot binnenkort!