Solid Talent daagt je uit op het BCF Career Event!

Op zoek naar een eerste of nieuwe uitdaging? Noteer donderdag 14 november 2019 dan alvast in je agenda, want dan opent Solid Talent de jacht op nieuw talent tijdens de vierde editie van het BCF Career Event in Gent.

Op zoek naar een eerste of nieuwe uitdaging? Noteer donderdag 14 november 2019 dan alvast in je agenda, want dan opent Solid Talent de jacht op nieuw talent tijdens de vierde editie van het BCF Career Event in Gent.

De jobbeurs richt zich op starters, professionals en experts in de Life Sciences, Chemistry en Food & Pharma en is daarmee de grootste in haar soort in België. En Solid Talent is van de partij!

Jij ook?

Solid Talent daagt je uit!

Bezoek onze beursstand voor een gesprek met je toekomstige collega’s of laat je cv screenen voor advies op maat. Onze collega Judith deelt tijdens haar sessie ‘Tips for your CV’ enkele insights om een goede indruk te maken met je cv en sollicitatiegesprek.

Maar er is meer, want Solid Talent daagt je uit! Kom je fysieke en mentale behendigheid testen tijdens een spelletje Jenga op onze stand. We zullen zien wie alleen ‘hoog van de toren blaast’ en wie van aanpakken weet met een Jenga-toren van 1 meter hoogte.

Heb jij alle kwaliteiten in huis om als consultant aan de slag te gaan bij Solid Talent? Kan jij je talenten inzetten als ‘bouwstenen’ om een project tot een goed einde te brengen?

We zien het graag op donderdag 14 november tijdens het BCF Career Event 2019 in Gent!

BCF Career Event 2019: praktische info

Je vindt de beurs op volgend adres:

  • Ghent ICC – International Convention Center
  • Van Rysselberghedreef 2 – Citadelpark
  • B – 9000 Gent, België

Tips voor je cv nodig? Wij helpen je graag:

  • Sessie ‘Tips for your CV’
  • Door Judith Dauwe
  • Van 13.00 uur tot 13.30 uur
  • Hubert Van Eyck room

Graag tot dan!

Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Naast profielen in life sciences zoeken we ook talenten in de industrie, bouw en office. Neem dus zeker al eens een kijkje tussen onze vacatures, want wie weet vind je de job van je dromen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keep up to date

Have you raced all the way through the blog? Looking for the sequel? Then subscribe to our newsletter for more blogs, information and behind-the-scenes stories.

Contact Us