Solid Antwerpen blijft bereikbaar tijdens de werken aan de Ijzerlaan!

Beste bezoeker,

Sinds enkele maanden is het Solid kantoor, gelegen in de Bredastraat te Antwerpen, omringd door de werkzaamheden van het project ‘IJzerlaan’. Het project IJzerlaan bestaat uit een aantal werken die de omgeving van de IJzerlaanbrug voorbereiden op de verbreding van het Albertkanaal en de werken voor de Oosterweelverbinding.

Het project bestaat uit verschillende onderdelen. Je leest hier meer over elk onderdeel en ook de plannen kan je hier bekijken.

Hoe Solid te bereiken?

Komende van de Noorderlaan, vervolgens IJzerlaan, staan er ter hoogte van de Denderstraat tijdelijke verkeerslichten. Wanneer je aan deze lichten links afslaat, kom je op een tijdelijk aangelegde weg vanaf de Slachthuislaan tot aan de Merksemsestraat. De Merksemsestraat houdt je rechts aan naar de Bredastraat.

Komende van de Slachthuislaan neem je eveneens de tijdelijk aangelegde weg tot aan de Merksemsestraat. Naarmate de werkzaamheden vorderen, worden de omleidingen plaatselijk aangepast.

Voor ons medewerkers is het elke ochtend een verrassing hoe we op kantoor zullen geraken. We begrijpen zeker, dat er voor jullie bezoekers, enige verwarring kan zijn in het web van voortdurend veranderende werkzaamheden.

Een makkelijk aandachtspunt onderweg kunnen de wegwijzers zijn van onder andere de Autokeuring en Steenborgerweert, naast de blauwe van Solid.

Je kan alle werfinformatie en laatste wijzigingen raadplegen via www.ijzerlaan.be