Solid werkt met talent

We ondersteunen bedrijven & consultants door de juiste match te maken tussen project en talent.  Onze persoonlijke aanpak maakt ons een echte partner.  Daarbij zijn correcte afspraken en transparante communicatie voor ons een evidentie.

Solid draait op en om mensen.  We bouwen sterke relaties met onze consultants en klanten door ons in te leven in hun ambities en projecten.

Solid is een veilige keuze in een snel evoluerende wereld.  Met onze ervaring en attitude werken we samen aan één gemeenschappelijk doel: projecten die ons allen doen groeien.

Voor ons is het simpel.  Mensen = talent.  We hebben er een neus voor om het juiste talent voor onze klanten op te sporen.  Wij bieden de best mogelijke ondersteuning voor hun projecten.  Tegelijkertijd zorgen we voor onze consultants door niet enkel rekening te houden met wat ze kunnen, maar ook met wie ze zijn en wat ze ambiëren.  Zo wordt iedereen beter van onze diensten.  Dat is ons talent.

Onze naam zegt het zelf, we zijn een solide bedrijf.  Op Solid kan je rekenen.  Als ervaren experts in talent support hebben we onze strepen reeds verdiend, en we zijn er op gebrand om samen nog verder te groeien in de toekomst.  Dat zullen we blijven doen op de Solid manier: professioneel in onze samenwerking op alle gebied.  Want goede afspraken maken goede vrienden.

Solid draait op en om mensen.  Altijd en overal komen mensen bij ons op de eerste plaats.  Empathie is daarbij een belangrijke troef. We gaan persoonlijk om met onze klanten en onze mensen zodat we ons beter kunnen inleven in hun wereld.  Want een beter begrip leidt tot een betere (lange termijn) relatie.

Solid is een goede zet.  In een markt die vaak wordt omschreven met harde woorden als headhunting, detachering, rekrutering en skills, staat bij ons de spotlight op talent.  We ondersteunen onze klanten met het talent van onze consultants en bieden onze mensen alle kansen om hun talent ten volle in te zetten.

Heb je nog een vraag?  Wens je meer informatie over ons rekruteringsbureau en onze diensten?  Wil je een beroep doen op een van onze professionals?  Wil je deel uitmaken van het Solid-team?  Contacteer ons, wij helpen jou graag verder.