BCF Careerevent 16 november 2017 – schrijf in en wordt een winnaar !

Sinds november 2016 is het BCF Careerevent internationaal gegaan, met hun eerste editie in Gent. Dit event is een bekend begrip voor mensen die werkzaam zijn of willen zijn in de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma. Al ruim tien jaar verwelkomt BCF jaarlijks 2000 bezoekers en ruim 100 werkgevers in Nederland. De eerste Belgische editie was meer dan succesvol met meer dan 1000 bezoekers en 60 aanwezige werkgevers. Ook Solid was vorig jaar aanwezig en wil het dit jaar zeker niet missen!

BCF richt zich o.a. op alle professionals en studenten (TSO, Bachelor, Master, PhD en Postdoc) die interesse hebben om te werken in de Belgische Life Sciences, Chemie, Food en Farma sector. 

Deelnemers kunnen in een prettige open sfeer in contact komen met werkgevers die voor hen interessant zijn en zich laten informeren over de carrièremogelijkheden binnen deze organisaties.

Je kan op het careerevent ook terecht voor verschillende andere zaken die onder career support vallen. Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van professionals die jou helpen bij de volgende stap in jouw carrière. Dit kan zijn door jou te helpen bij het maken van keuzes, door jou te helpen zoeken naar de functie die bij jou past of door jou te helpen om jezelf beter te presenteren bij werkgevers (loopbaancoaching, imago- en stijladvies, CV screening + tips, LinkedIn portretfoto, …).

Solid verbindt er zelfs een leuke prijs aan voor de early birds! Schrijf je in voor 15 oktober en maak kans op een persoonlijke sollicitatietraining. Jij krijgt de kans om een sollicitatiegesprek te oefenen en daarop uitgebreide feedback te krijgen. Ook wordt je cv en motivatiebrief uitgebreid bekeken. Jij zal met een zelfverzekerd gevoel naar huis gaan.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie aan onze stand te mogen ontmoeten! Zet 16 november in jouw agenda en breng Solid zeker een bezoek op het BCF Careerevent. Nog niet geregistreerd? Doe het dan hier (Voor 15 oktober en maak kans op mooie prijzen).